۲۵درصد جمعیت هدف چهارمحال و بختیاری زیرپوشش بیمه روستاییان قرار دارد

شهرکرد- ایرنا- مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون ۲۵ درصد از جمعیت ۱۶۳ هزار نفری مورد هدف صندوق در این استان زیر پوشش قرار گرفته است.

جعفر شاه‌بندری روز چهارشنبه در دیدار از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته خبرنگار افزود: با وجود مزایای قابل توجهی که بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دارد اما هنوز بخشی از جمعیت روستایی استان نسبت به این طرح بی‌اطلاع هستند.

وی ادامه داد: هدفگذاری امسال برای زیر پوشش قرار دادن جمعیت هدف بین پنج هزار و ۲۰۰ تا هشت هزار نفر بوده است که سهمیه بهار با جذب ۹۳۸ نفر به صورت ۱۰۰ درصد جذب شده است.

شاه‌بندری، بیشترین استقبال از بیمه روستاییان و عشایری استان را مربوط به شهرستان شهرکرد و کمترین جمعیت تحت پوشش را مربوط به شهرستان لردگان اعلام کرد و گفت: ۳۵ درصد بیمه‌شدگان روستایی و عشایر استان مربوط به شهرستان شهرکرد  است و شهرستان لردگان با کمتر از ۱۲ درصد مجموع بیمه‌شدگان این صندوق، کمترین جمعیت بیمه‌شده را دارد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه افراد دارای شرایط بین ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند با پرداخت دست‌کم ۳۹۰ هزار تومان برای یک سال زیر پوشش این بیمه قرار گیرند، خاطرنشان کرد: بیمه‌شدگان با پرداخت تنها ۳۰ درصد حق بیمه می‌توانند زیر پوشش قرار گیرند.

شاه‌بندری افزود: در خصوص خدمات درمانی نیز بیمه‌شدگان این صندوق زیر پوشش صندوق روستاییان بیمه سلامت قرار دارند و با پرداخت کمترین فرانشیز می‌توانند از خدمات درمانی برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: دسترسی راحت و آسان از دیگر مزایای بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر است و افراد می‌توانند با مراجعه به یکی از کارگزاری‌ها ظرف ۲۰ دقیقه ثبت‌نام کرده و زیرپوشش این بیمه قرار گیرند.

به گزارش ایرنا، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سال ۱۳۸۴ در کشور تشکیل شد اما چون در آن زمان این صندوق تنها مختص به روستاییان و عشایر بود، مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۰ تصویب کرد تا این صندوق به ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر نیز خدمات‌رسانی کند که این قانون در نهایت در سال ۱۳۹۵ به مرحله اجرا رسید.

چهارمحال و بختیاری با بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارای ۳۵ درصد جمعیت روستایی است و به عنوان دومین استان عشایرنشین کشور ۱۱۵ هزار نفر از جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha