۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۹
کد خبر: 84436157
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سطح زیرکشت لوبیا در خمین ۲۰ درصد کاهش یافت

۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۹
کد خبر: 84436157
سطح زیرکشت لوبیا در خمین ۲۰ درصد کاهش یافت

خمین - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: سطح زیرکشت لوبیا در این شهرستان سال زراعی جاری به‌دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی بی‌سابقه، ۲۰ درصد کاهش یافت.

« عباس ارشدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سطح زیر کشت لوبیا در خمین امسال سه هزار و ۲۰۰ هکتار است در حالی‌که این شاخص در سال زراعی قبل چهار هزار هکتار  بود.
وی بیان کرد: توزیع بذرهایی که ۱۵ درصد کاهش آب‌بری دارند و کودهایی که محصولات را در مقابل خشکسالی مقاوم می‌کنند از اقدامات جهاد کشاورزی خمین برای مقابله با خشکسالی بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین اظهار داشت: از هر هکتار سطح زیر کشت لوبیا  در خمین بیش از ۲ تن لوبیا برداشت می‌شود و پرورش هر کیلوگرم لوبیا ۶ هزار لیتر آب مصرف می‌کند.
 ارشدی یادآور شد: کاهش بارندگی و خشکسالی یک‌هزار و ۵۲۲ میلیارد ریال به حوزه کشاورزی این شهرستان خسارت وارد کرده است.
وی گفت: بیشترین خسارت خشکسالی و کاهش پراکندگی بارندگی‌ در خمین به محصولات زراعی  گندم و جو  بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی خمین، سطح زراعی و باغی زیر پوشش بیمه در خمین را چهارهزار و ۶۶۷ هکتار بیان کرد و افزود: این میزان شامل ۵۴ و نیم هکتار باغ‌ها و چهارهزار و ۶۱۳ هکتار اراضی زراعی است.
وسعت اراضی قابل کشت در شهرستان خمین ۷۲ هزار هکتار است که هر سال یک سوم آن در چرخه تولید محصولات بهاره و پاییزه قرار می‌گیرد.
خمین دارای ۱۴ هزار خانوار کشاورز است و مهم‌ترین محصولات آن را گندم، جو، سیب زمینی، پیاز و لوبیا شامل می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha