جواد کهنسال روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بنیاد همچنین در نظر دارد خاطرات ۴۰ نفر از آزادگان استان را جمع آوری کند که بتدریج در فضای مجازی قرار میگیرد.
وی برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی و کتابخوانی را مهمترین برنامههای بزرگداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی ایران دانست.
وی تماس تلفنی با آزادگان، خانوادههای آنها، بررسی مسایل، پیگیری نیازها، مطالبات و تهیه فیلم از خاطره این عزیزان و انعکاس در رسانههای گروهی و فضای مجازی را از دیگر برنامه ها برشمرد.
وی تجلیل از آزادگان، تهیه فیلم و پخش در فضای مجازی، فضاسازی فرهنگی و تبلیغی، تهیه و نصب بنر را از دیگر برنامههای پیشبینی شده عنوان کرد.
۲۶ مرداد ۱۳۶۹ نخستین گروه آزادگان ایرانی پس از سالها اسارت در زندانهای رژیم بعثی عراق با ورود به کشور به جمع خانوادههای خود بازگشتند.
این رویداد ۲ هفته پس از اشغال نظامی کویت از سوی ارتش صدام و ۲ روز پس از آن صورت گرفت که صدام در نامهای به آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس جمهوری وقت ایران بار دیگر عهدنامه ۱۹۷۵ الجزیره را پذیرفت و به شرایط ایران برای پایان جنگ تسلیم شد و از جمله قول عقبنشینی از مرزهای ایران و آزادسازی اسیران ایرانی را داد.
در هشت سال دفاع مقدس حدود ۴۳ هزار نفر ار رزمندگان ایران به اسارت دشمن درآمدند که از ۶ ماه تا بیش از ۱۰ سال دوران اسارت خود را در زندان های رژیم بعثی عراق سپری کردند.
ارتش بعث عراق ۳۱ شهریور ماه ۱۳۵۹ با حمایت کشورهای غربی خصوصا ایالات متحده آمریکا و تعداد از کشورهای مرتجع منطقه به ایران حمله کرد و پس از حدود هشت سال در برابر رزمندگان اسلام مجبور به عقب نشینی به مرزهای بین المللی و قبول آتش بس شد.
۴۵ درصد جامعه ایثارگری در بجنورد ساکن هستند.
خراسان شمالی که بیش از سه هزار شهید و ۶ هزار جانباز تقدیم نظام اسلامی کرده، ۳۵ هزار رزمنده در جبهه ها داشته است.
نظر شما