به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از سی ان ان، وی افزود: هدف ما ادامه حمایت از دولت افغانستان و نیروهای امنیتی این کشور تا حد امکان است.
وی یادآور شد: امنیت نیروهای ما در درجه اول اهمیت قرار دارد. ناتو حضور دیپلماتیک در کابل را حفظ می کند.
دبیرکل ناتو با اعلام اینکه این نهاد با مقام های افغان و دیگر کشورهای جامعه جهانی در ارتباط است، گفت: متحدان ناتو از بابت سطوح بالای خشونت ناشی از حملات طالبان به ویژه حمله به غیرنظامیان و گزارش ها در مورد دیگر موارد نقض حقوق بشر در این کشور، به شدت نگران هستند.
وی افزود: طالبان باید درک کند که اگر این کشور را با زور تصاحب کند، از طرف جامعه جهانی به رسمیت شناخته نمی شود.
وی تاکید کرد: ما همچنان به حمایت از راهکار سیاسی برای این درگیری پایبند هستیم.
با شدت گرفتن اوضاع امنیتی در افغانستان تا کنون کشورهای مختلفی روند خروج نیروهای کارکنان از سفارت خانه های خود در کابل را آغاز کرده اند.
طالبان در حالیکه نیروهای خارجی پس از ۲۰ سال اشغال افغانستان، در حال خروج از این کشور هستند، حملاتش را برای شکست دولت کابل افزایش داده است.
امرالله صالح معاون ریاست جمهوری افغانستان گفته است به مردم اطمینان می دهم که تحت هیچ شرایطی در برابر هیچ امتیازی و بخاطر هیچ مصلحتی سلطه طالبان را بر مردم افغانستان نمی پذیرم و به هیچ معامله ای که طالبان شرایط آن را دیکته و تحمیل کند، تن در نمی دهم.
اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان بدتر شدن وضعیت امنیتی در کشورش را ناشی از تصمیم "ناگهانی" خروج نیروهای آمریکایی اعلام کرده است.
رئیس جمهوری افغانستان به پارلمان کشورش گفته است: ما با یک وضعیت پیش بینی نشده در سه ماه گذشته مواجه بودیم. دلیل وضعیت کنونی ما این است که این تصمیم (خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان) ناگهانی گرفته شده است.
نظر شما