به گزارش ایرنا، این سردخانه در یکهزار و ۵۰۰ متر مربع زیربنا با مساحت کلی یکهزار و ۵۰۰ هکتاری با اشتغالزایی مستقیم برای ۱۰ نفر و با اعتبار ۸۵ میلیارد ریال از سوی دهیاریها و ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات از سوی پست بانک به بهره برداری رسید.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان روز شنبه در آیین افتتاح این سردخانه احداث این پروژه را از ماندگارترین، مهم ترین و الگو برای سایرین عنوان و اضافه کرد: بر اساس ظرفیتهای موجود در بخش کندوان و با توجه به نیاز باغداران به وجود سردخانه ها چنین سرمایه گذاریهای پایدار و قابل توسعه از مهمترین نیازها در بخش کندوان است.
محمدرضا مشایخی با قدردانی از همراهی و حمایتهای انجام شده از سوی مسوولین شهرستان و استان در اجرای پروژه های مختلف از پشتیبانی امام جمعه میانه در امور اجرایی، عنایت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و نگاه تخصصی و حضور موثر و میدانی در شهرستان و همچنین حمایت و همراهی مدیر کل امور روستایی و رییس شعب پست بانک استان در پیشبرد این پروژه و سایر پروژه ها تشکر کرد.
وی با اشاره به درخواستهای بخشدار کندوان به ویژه در حوزه راه، حوزه آب و راه را از اولویتهای چند ساله کمیته برنامه ریزی عنوان کرد و افزود: تمامی درخواستهای شهرستان در قالب مصوبه های سفر امروز در پیش جلسه استان مطرح و با تصویب نهایی به مرحله اجرا خواهد رسید که جاده میانه- ترک یکی از مهمترین ها در راستای استفاده بهینه و ایمن سازی لازم در این مسیر است.
مدیرکل امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی هم در این مراسم، ضمن قدردانی از پیگیری های فرماندار ویژه و بخشدار کندوان میانه، اقدامات بی وقفه تعاونی دهیاران این بخش و همت و همکاری پست بانک در ارائه تسهیلات برای به سرانجام رسیدن این پروژه گفت: دولت از سال ۹۲ تا امروز ۱۲ هزار میلیارد ریال به دهیاری های استان اختصاص داده است که ۸۱۰ میلیارد ریال به دهیاری های شهرستان میانه تزریق شده است.
تقی کرمی از ارائه ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره توسط پست بانک به دهیاری های استان خبر داد و با اشاره به پروژه سردخانه ۲۰۰۰ هزار تنی تعاونی دهیاران بخش کندوان افزود: امروز تعاونی دهیاران بخش کندوان با گام برداشتن در مسیر اشتغالزایی به عنوان الگویی برای سایر دهیاری ها است و دهیاران باید با ایجاد فرصت های شغلی و استفاده از ظرفیت روستاها به سمت ایجاد درآمد پایدار حرکت کنند.
بخشدار کندوان نیز با اشاره به عملکرد دولت، مردم و خیرین در چند سال اخیر در این بخش، مهمترین اقدامات انجام شده در بخش را هزینه کرد ۹۵۰ میلیارد ریال با مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی از سوی مردم و خیرین عنوان کرد.
محمود زرین اجرای ۲۸ پروژه آب شرب، ۱۴ پروژه راهسازی ، احداث و مقاوم سازی ۲ هزار مسکن روستایی پس از زلزله که ۵۰ درصد منازل بازسازی شده در بخش را شامل می شود و همچنین احداث ۲۴ مدرسه خیرساز و مشارکتی، اشتغالزایی مستقیم برای ۳ هزار نفر و غیرمستقیم برای بیش از ۲ هزار نفر با سرمایه گذاری های انجام شده، همچنین تجهیز محورهای بخش به دوربین به عنوان اولین بخش در کشور را از جمله اقدامات انجام شده در بخش کندوان عنوان کرد.
وی در ادامه تسریع در روند اجرای طرح چهارخطه شدن مسیر میانه- ترک، اجرای چند کیلومتر باقی مانده مسیر میانه- نیر که ۱۲ کیلومتر واقع در حوزه شهرستان خط کشی شده و همچنین اجرای راه یونیک – گنجگاه را خواستار شد و افزود: این مسیرها، از محورهای گردشگری محسوب می شوند که با اتمام آنها شاهد سراریز شدن خیل گردشگران به شهرستان و رونق اقتصاد خواهیم بود.
طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان میانه دارای چهار بخش به نامهای مرکزی (شامل دهستانهای شیخدرآباد، اوچتپه شرقی، قافلانکوه غربی، کلهبوز غربی، کلهبوز شرقی، قزلاوزن و گرمه جنوبی)، ترکمانچای (شامل دهستانهای بروانان مرکزی، بروانان شرقی، بروانان غربی و اوچتپه غربی)، کندوان (شامل دهستانهای گرمه شمالی، کندوان و تیرچایی) و کاغذکنان (شامل دهستانهای کاغذکنان شمالی، کاغذکنان مرکزی و قافلانکوه شرقی)، پنج نقطه شهری به نامهای میانه، ترکمانچای، ترک، آچاچی و آقکند و ۳۹۶ آبادی میباشد.
نظر شما