سرتیپ رضا پورشمسی روزیکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای این طرح بر اساس منویات مقام معظم رهبری در موج پنجم شیوع کرونا در استان آغاز شد و همراهی مردم و مسوولان با مجموعه بسیج در اجرای طرح یادشده برای تحقق اهداف آن ضروری است.
وی ادامه داد: بسیجیان یزد در ۱۱ شهرستان با همکاری هیات امنای مساجد و پایگاههای مقاومت شهری و روستایی نیروهای مقاومت بسیج در پی فرمان اخیر رهبر معظم انقلاب با تمامی امکانات و با برنامه مدون برای پیشگیری از کرونا در میدان خدمت حضور پیدا کردند.
این مسوول اظهارکرد: بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای مردمی، مساجد، پایگاههای مقاومت و همراهی هیاتهای مذهبی و تشکلهای دینی با رعایت دقیق شیوهنامههای بهداشتی، تنها راه برونرفت از مشکلات موجود است .
پورشمسی تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون این یگان نظامی در کنار مردم با همکاری خیران با برگزاری رزمایشهای مومنانه و توزیع بستههای بهداشتی، فرهنگی و معیشتی، ماموریتهای انسانی و انقلابی خود را انجام داده است .
وی با بیان اینکه هماکنون مجموعه سپاه استان در کنار کادر بهداشت و درمان استان به نقشآفرینی و خدمت به مردم و نیازمندان مشغول است، به اهمیت همراهی در انجام واکسیناسیون در گروه های جمعیتی هدف به عنوان یک اولویت مهم اشاره کرد.
فرمانده سپاه الغدیر بیان کرد: حضور در مناطق محروم و موضوع محرومیتزدایی با همکاری سایر بخشها و خیران و اقدام داوطلبانه گروههای جهادی از دیگر اقدامات سپاه در شرایط کنونی است .
پورشمسی به اهمیت رعایت دقیق شیوهنامههای بهداشتی ابلاغی برای پیشگیری از کرونا اشاره کرد که مجموعه بسیج در انجام تمامی برنامهها آن را معیار عمل و جزو برنامههای محوری خود قرار میدهد.
همچنین ۲۱ مردادماه جاری جانشین فرمانده سپاه استان یزد گفته بود: مرحله پنجم طرح شهید قاسم سلیمانی با حضور ۱۵ هزار نفر از بسیجیان عضو پایگاه های مقاومت با هدف کمک به کارکنان شبکه بهداشت و درمان در راستای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در ۸۲۰ باب مسجد فعال استان آغاز شد.
سرهنگ حسین زارع کمالی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مشارکت نیروهای مردمی و جوانان عضو بسیج در اجرای بهتر واکسیناسیون همگانی، توزیع بستههای بهداشتی و معیشتی و همکاری در تهیه برخی لوازم مورد نیاز از جمله اهداف این طرح است.
وی بیان کرد: علاوه بر سپاه پاسداران و جمعیت هلال احمر، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در اجرای این طرح همکاری دارند و تمامی برنامهها با هدف خدمت به مردم صورت میگیرد.
تاکنون ۳۲۰ هزار نفر از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان استان یزد در اقشار مختلف بسیج سازماندهی شده اند.
همچنین به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هفته گذشته یک هزار و ۲۶۳ فرد جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان شناسایی شدند.
به گزارش جمعه شب روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمود نوری شادکام افزود: از این تعداد ۱۲۳ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای زیرپوشش این واحد دانشگاهی بستری و خدمات درمانی دریافت کردند.
وی با بیان اینکه بدون همکاری مردم مهار ویروس کرونا به عنوان منشای بیماری کووید ۱۹ امکان پذیر نیست، ادامه داد: همه باید برای حفظ جان خود به مقررات و نکات بهداشتی پایبند باشند و هفته گذشته ۶۶ نفر در استان جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری از دست دادند .
یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان دارد که وضعیت این شهرستان ها از لحاظ شیوع کرونا قرمز است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید ۱۹ است و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا و هند که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدی را در جهان به وجود آورده است.
نظر شما