به گزارش ایرنا این آزادراه با مشارکت ۴۰ درصدی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و ۶۰ درصدی دولت در سه قطعه احداث و ۱۱ مرداد امسال با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.
این آزاد راه بخشی از مسیر سراسری آزادراه خرم آباد – اراک و قرار است قطعه اول آن در استان مرکزی ساخته شود و براساس اعلام شرکت بهره بردار آزاد راه، نرخ عوارض این محور برای محدوده لرستان در قالب قطعه دوم و قطعات سوم و چهارم اخذ می شود.
بر این اساس عوارض خودروی سواری در قطعه دوم آزادراه خرم آباد – بروجرد ۲۵ هزار ریال، قطعات سوم و چهارم ۱۰۰ هزار ریال و در مجموع معادل ۱۲۵ هزار ریال است، نرخ عوارض خودروی وانت در قطعه دوم و قطعات سوم و چهارم نیز به ترتیب ۴۰ و ۱۵۰ هزار ریال و در مجموع ۱۹۰ هزار ریال اعلام شده است.
نرخ عوارض برای مینی بوس در قطعه دوم آزادراه خرم آباد – بروجرد ۵۰ هزار، قطعات سوم و چهارم ۲۰۰ هزار ریال و در مجموع ۲۵۰ هزار ریال خواهد بود و رانندگان اتوبوس نیز باید برای قطعه دوم این آزادراه ۸۰هزار، قطعات سوم و چهارم ۳۰۰ هزار و در مجموع ۳۸۰ هزار ریال پرداخت کنند.
نرخ عوارض تردد کامیون ۲ محور در قطعه دوم آزادراه خرم آباد – بروجرد ۸۰ هزار، قطعات سوم و چهارم ۳۰۰ هزار و در کل ۳۸۰ هزار ریال تعیین شده است، همچنین تردد کامیون سه محور در قطعه دوم این آزاد راه ۱۰۰ هزار ریال، قطعات سوم و چهارم ۴۰۰ هزار ریال و در مجموع ۵۰۰ هزار ریال عوارض دارد.
رانندگان تریلی نیز باید برای عبور از قطعه دوم آزادراه خرم آباد- بروجرد ۱۳۰ هزار ، قطعات سوم و چهارم ۵۰۰هزار و در مجموع ۶۳۰ هزار ریال پرداخت نمایند.
گفتنی است مسیر قدیمی خرم آباد – بروجرد ۱۰۰ کیلومتر طول دارد و با بهره برداری از این آزادراه تمامی گردنه ها و نقاط حادثه خیز جاده کنونی رفع شده است و تردد در این مسیر با کاهش ۵۰ درصدی زمان و ۳۵ کیلومتری مسافت انجام می شود.
طول راههای لرستان حدود هشت هزار کیلومتر است.
نظر شما