سیدعبدالله ارجایی شهردار مشهد شد

۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳
کد خبر: 84437631
سیدعبدالله ارجایی شهردار مشهد شد

مشهد- ایرنا- "سید عبدالله ارجایی" امروز ۲۴ مرداد ماه با کسب ۹ رای از مجموع ۱۵ عضو ششمین دوره شورای اسلامی مشه، به عنوان شهردار منتخب شورا برای این کلانشهر، به وزارت کشور معرفی شد.

اعضای شورای شهر مشهد در نشست روز یکشنبه خود رای‌گیری در خصوص نامزدهای تصدی شهرداری را انجام دادند که در نتیج آن "ارجایی" توانست رای مثبت ۹ نفر از اعضای شورا را کسب کند. 

ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد ۱۵ عضو دارد که در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ با رای شهروندان مشهدی برای چهار سال آتی، مدیریت امور شهری این کلانشهر را بر عهده دارند. 

رییس شورای شهر مشهد در این نشست گفت: "خلیل‌الله کاظمی" دیگر گزینه‌های تصدی شهرداری مشهد، به صورت پیامکی از حضور در این رقابت انصراف داده بود. 

حسن موحدیان افزود: بر این اساس رای‌گیری از اعضای شورای شهر مشهد برای انتخاب شهردار این کلانشهر از میان هفت گزینه برگزار شد.
نشست‌های ارائه برنامه و رویکردهای نامزدهای تصدی شهرداری مشهد هفته گذشته برگزار شد و بررسی جامع‌تر و پایش نهایی و تکمیلی جوانب مختلف برنامه‌های ارائه شده توسط نامزدها، از سوی اعضای شورای اسلامی شهر انجام شد.
کیانوش کیامرز، رضا شیران خراسانی، براتعلی خاکپور، خلیل‌الله کاظمی، سعید حسینقلی‌زاده مقدم، سیدعلی حسینی، سیدعبدالله ارجایی و علی‌ اصغر نیشابوری نامزدهای شهرداری مشهد بودند که در سه روز به تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های خود برای مدیریت شهرداری مشهد پرداختند.
بنا به گفته سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد، در فرایند انتخاب شهردار مشهد، با همفکری اعضای شورا در مرحله نخست ۳۲ نامزد برای تصدی شهرداری مشهد انتخاب شدند که پس از بررسی این تعداد، به ۲۱ گزینه رسیدیم و در ادامه فرایند انتخاب شهردار، ۹ گزینه از بین ۲۱ گزینه انتخاب شدند که از آنها خواسته شد برنامه‌های خود را ارائه دهند که هشت نفر از این تعداد در مهلت مقرر برنامه‌های خود را ارائه دادند و یک گزینه نیز به دلیل عدم ارائه برنامه حذف شد و هشت گزینه دیگر برنامه‌های خود را ارائه دادند تا فرد اصلح برای کلیدداری شهر بهشت انتخاب شود.
از زمان آغاز فعالیت شورای ششم، شهر مشهد با سرپرستی اداره می‌شود.
سیدعبدالله ارجایی از خرداد ماه پارسال به ‌عنوان مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خراسان رضوی فعالیت می‌کرد. وی متولد شهریور ۱۳۵۹، فعال سیاسی اجتماعی است که اکنون مدیریت عامل بنیاد ۱۵ خرداد را بر عهده دارد.

"مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خراسان رضوی، فرمانداری فاروج، معاونت فرمانداری مشهد، دبیری ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی، عضویت در هیات مدیره شرکت نمایشگاههای بین‌المللی مشهد و عضویت شورای عالی فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور" از دیگر عناوین شغلی ارجایی در کارنامه حرفه‌ای وی است. 

تشکیلات شهرداری مشهد

بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ شهرداری مشهد با شش درصد افزایش نسبت به بودجه پارسال مبلغ ۱۸۴ هزار و ۸۶ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال است
محل تامین ۴۲ درصد از منابع بودجه امسال شهرداری مشهد "درآمدهای عمومی"، ۳۳ درصد آن از "واگذاری داراییهای سرمایه‌ای"، ۲۰ درصد مربوط به "واگذاری داراییهای مالی" و پنج درصد از "خالص درآمد سازمانها و شرکتهای تابعه شهرداری" تعیین شده است.  

تشکیلات شهرداری کلانشهر مشهد شامل ۱۳ منطقه و ۴۴ ناحیه شهرداری با افزون بر ۱۱ هزار کارمند است.

این شهرداری علاوه بر مدیریت و نظارت عالی بر شهرداران مناطق ۱۳‌گانه کلانشهر مشهد، هشت معاونت شامل "حمل و نقل و ترافیک، خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی، فنی و عمرانی، شهرسازی و معماری، برنامه‌ریزی و توسعه، مالی و اداری، معاونت اقتصادی" به اضافه تشکیلات مشاور و رییس حوزه شهردار را به عنوان زیرمجموعه خود دارد.

همچنین "سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات" شهرداری مشهد زیرمجموعه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری این شهر است. معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد نیز حوزه‌های 'گروه نظارت بر حمل و نقل، شرکت بهره‌برداری قطار شهری، شرکت قطار شهری، سازمان حمل و نقل و بار درون شهری، سازمان حمل و نقل و ترافیک و سازمان اتوبوسرانی' این کلانشهر را مدیریت می‌کند.

"معاونت امور اقتصادی" شهرداری مشهد هم ناظر بر عملکرد و مسوول مدیریت حوزه 'سازمان زمین و مسکن، مدیریت سرمایه‌گذاری و مشارکتها، مدیریت بازاریابی و بهره‌برداری، مدیریت اداری مالی و پشتیبانی و مدیریت املاک' در چارچوب چارت سازمانی شهرداری مشهد است. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha