همکاری بسیج و مراکز بهداشتی خراسان شمالی برای مهار کرونا در ۵۴۰ محله

بجنورد-ایرنا- جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی در امور اقشار بسیج گفت: بسیج و سپاه استان در ۵۴۰ نقطه روستایی و شهری، مراکز بهداشتی را در امر مهار ویروس کرونا کمک می‌کنند.

عین الله حاتمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجموعه بسیج و سپاه در بخش های درمانی، پیشگیری و بهداشت برای مبارزه با ویروس کرونا وارد عمل شده اند که هم اکنون در محله ها این موضوع را مدیریت می کند.

وی افزود: در نقاطی که بسیج فعالیت می کند فرمانده پایگاه بسیج، امام جماعت محله و یا روستا، مسوول خانه بهداشت، دهیار و شورای های روستا و معتمدان موضوع کرونا را در محدوده خود مدیریت خواهند کرد که از جمله اقدامات آنها جلوگیری از تجمع ها، نظارت بر قرنطینه افراد بیمار و خانواده آنان است.

وی با بیان اینکه این افراد وضعیت بهبود بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را در محله ها پیگیری خواهند کرد افزود: همچنین از مردم خواسته می شود که فاصله های اجتماعی را رعایت کنند و ماسک زدن را نیز جدی بگیرند.

حاتمی اظهار داشت: این گروه ها در محله ها خانوار ها را بر رعایت پروتکل های بهداشتی توصیه می کنند اما اگر برخی از افراد توجه نکنند حتی با مشارکت و هماهنگی دادگستری با هنجارشکنان برخورد نیز خواهد شد.

وی بر تشکیل ۶۴ تیم برای اندازه گیری سطح اکسیژن خون افراد مشکوک به ویروس کرونا نیز خبر داد و افزود: افراد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ و یا اعضای خانواده افراد بیمار می توانند درخواست کنند تا این گروه در منزل آنان حضور یابد و سطح اکسیژن خون آنان را بررسی کند و در صورت پایین بودن سطح اکسیژن خون افراد به مراکز درمانی معرفی خواهند شد.

حاتمی به خستگی تیم درمان نیز اشاره کرد و افزود: در راستای کمک به دانشگاه علوم پزشکی استان ۱۵۰ داوطلب در زمینه خدمات، پنج نفر پرستار و ۲۵ نفر پزشک و بهیار نیز به دانشگاه معرفی کرده ایم.

جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمال گفت: سپاه استان ۲۰ تخت در اختیار دانشگاه گذاشته بود و هم اینک نیز ۲۰ تخت دیگر نیز به مجموعه بیمارستانی ارسال کرده است.

وی از راه اندازی ۲ مرکز نمونه گیری ۱۶ ساعته برای تست کرونا نیز خبر داد و افزود: با همکاری جمعیت هلال احمر و کلینیک امام سجاد (ع) این دو مرکز ایجاد شده است و افراد می توانند برای تست مراجعه کنند.

حاتمی با بیان اینکه در بحث واکسیناسیون نیز مرکز سپاه استان در ۱۰ غرفه روزانه بیش از هزار نفر را پذیرش می کند افزود: این مرکز به مدت یک ماه فعال است.

وی در خصوص راه اندازی بیمارستان صحرایی توسط سپاه استان نیز گفت: به مفهوم واقعی بیمارستان صحرایی امکانات و تجهیزات در این خصوص نداریم اما اگر نیاز باشد پیگیر آن خواهیم بود، هم اینک از ظرفیت تمامی بیمارستان های استان در این خصوص استفاده می شود.

خراسان شمالی که از اواخر سال ۹۸ وارد همه گیری ویروس کرونا شد، تاکنون چهار موج از این بیماری را پشت سرگذاشته و از یک ماه گذشته وارد موج پنجم مبتلایان به کرونا و سویه جدید آن ویروس کرونای دلتایی موسوم به هندی شده است.
براساس آمار رسمی تا پایان موج چهارم ویروس کرونا یکهزار و ۴۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در خراسان شمالی جان خود را از دست دادند این میزان فوتی از ابتدای مردادماه تاکنون افزایش زیادی داشته است.
براساس اعلام آخرین رنگبندی کرونایی شهرستان ها، هم اکنون تمامی شهرستان های بجنورد، اسفراین، شیروان، مانه و سملقان، فاروج، گرمه، جاجرم و  رازوجرگلان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha