علیرضا پرندهمطلق روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگارایرنا اظهارداشت: مصرف برق در سیستان و بلوچستان ۲.۷ کشوری بوده در حالیکه خطوط انتقال و تولید استان ۱۰ درصد خطوط کشور است.
وی با بیان اینکه یک دکل حدود ۳۰۰تا ۶۰۰ میلیون تومان برای صنعت برق هزینه دارد ادامه داد: ۵۸درصد شبکه فوق توزیع برق یعنی خطوطی با ظرفیت ۶۳ کیلو ولت در سیستان و بلوچستان قرار دارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سال گذشته یکهزار و ۴۱۱ میلیارد تومان در بخش انتقال و فوق توزیع برق استان هزینه شده که مراحل آغاز این طرحها از گذشته بوده است.
وی ادامه داد: فاز نخست نیروگاه گازسوز بخش خصوصی در سال ۹۹ در منطقه ایرانشهر در مدار قرار گرفت و قرار است توسعه یابد، علاوهبر این در زاهدان و خاش نیز نیروگاه با ۲۷۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی ساخته میشود.
پرندهمطلق با بیان اینکه در منطقه سراوان مشکل سوخت وجود دارد و نمیتوان نیروگاههای با ظرفیت بالا در این منطقه نصب کرد، گفت: اولین واحد ۲۵ مگاواتی در این شهرستان در سال ۹۸ در مدت سه ماه با وجود مشکلات منطقه نصب و سال ۹۹ نیز فاز دوم به مدت چهار ماه طول کشید و باعث شد در این منطقه ۳۵ تا ۴۰ مگاوات برق تولید داشته و نوسان، مدیریت شود.
وی ادامه داد : قبل از آن خط ادیمی مرکز شهرستان نیمروز به سفیدآبه و پست برق ادیمی در سال ۹۷ و پست سفیدآبه در سال ۹۵ آماده و این اقدامات بطور مستمر اجرا شد و نشان داد فعالیتهای شبکه برق متوقف نبوده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان بیان کرد: باتوجه به افزایش مصرف، هر سال مجبوریم تعداد پستها را زیاد کنیم و تعداد فیدر خروجی بیشتر بگیریم یا ظرفیت ترانسها را افزایش دهیم و این کار هر سال انجام میشود.
نظر شما