حجتالاسلام ابوذر صانعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مراکز با همکاری دادگستری و دادستانیها طبق مقررات به خصوص اختصاصی به مسایل مرتبط برای تحقق درست امر به معروف و نهی از منکر فعالیت دارد .
وی ادامه داد: یکی از دل نگرانیهای همیشگی آمران به معروف و ناهیان از منکر موضوع ضرورت وجود قانون پیگیری مطالبات و بررسی مسایل توسط دستگاه قضایی بود که با راهاندازی این شعبات برای همیشه مشکلات حل شده است .
این مسوول به اهمیت همکاری تمامی بخشها و مسوولان با این ستاد اشاره کرد و یادآور شد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک مجموعه است که در راستای توسعه نظامند فرهنگ این واجب الهی با تاکید بر تذکر لسانی و تقویت نظارت عمومی سازماندهی شده است.
به گفته صانعی، ترویج فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر، آسیبشناسی علل ترک آن، زمینهسازی مشارکت مردم، دستگاههای اداری و اصحاب رسانه، حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، آموزش، پژوهش و تحقیق و رصد اقدامات بر اساس قانون مصوب جزو وظایف ستاد است .
وی بیان کرد: هماکنون ۱۸ نفر از مدیران ارشد عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هستند و حمایت قاطع و سریع از فعالان این حوزه مهم در اولویت اجرایی و برای تحقق اهداف به همکاری آحاد مردم و مسوولان بیش از گذشته نیاز است .
دهه امر به معروف و نهی از منکر از اول محرم آغاز شده است .
نظر شما