رحمدل بامری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آموزش مهارتها، کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفهای نقش مهمی در اشتغالزایی و کاهش محرومیت در شهرستان چابهار دارد و باید مهارت آموزی را به عنوان یک فرهنگ در شهرستان چابهار نهادینه کنیم.
وی افزود: تبلیغات میدانی، معرفی بیشتر مرکز فنی وحرفهای، افزایش رشتهها و حرفههای آموزشی، معرفی مشاغل مختلف، برگزاری آموزش های گذر مهارت توسط مربیان به صورت مجازی، معرفی کارآفرینان و نخبگان مهارتی برگزاری نمایشگاه مجازی، برگزاری مسابقات مهارتی و معرفی بخش خصوصی نقش مهمی در موفق بودن وظایف فنی و حرفه ای و اشتغالزایی دارد.
وی بر اقدامات و فعالیتها و برگزاری جلسات متعدد با دستگاههای تابع وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و بانک های عامل برای اجرایی شدن هر چه بهتر مفاد تفاهمنامه سازمانی جهت ایجاد اشتغال موثر و پایدار گروه های هدف تاکید کرد.
فرماندار چابهار با اشاره به خدمات خوب فنی و حرفه ای، خاطرنشان کرد: ما باید فرصت خدمت به مردم و نظام را قدر بدانیم این فرصت از طلا بالاتر است چراکه برای این عزت و سربلندی نظام شهیدانی تقدیم انقلاب شده است.
بامری تصریح کرد: ما سختی ها را پشت سر گذاشته ایم، با توجه به تحریم ها، تخریبها، جنگ به فضل خدا و خون شهدا و امام شهدا و حضور مردم در صحنه روز به روز کشور بالنده تر می شود لذا امیدواریم با برنامه ریزی مدون دولت جدید این مشکلات حل شود ما مشکلات بزرگتری داشته ایم که به فضل خداوند متعال توانسته ایم حل کنیم.
وی بیان کرد: آموزش فنی و حرفه ای چابهار آنچه در توان داشته است در خصوص زیر ساختهای آموزشی، پیگیری تفاهم نامه های شهرستانی، استانی و کشوری انجام داده است که به این مرحله رسیده ایم و راه حل هم همین است و انتظار می رود سازمان بهزیستی و کمیته امداد به جای توزیع بسته های معیشتی، افراد تحت پوشش را جهت گذارندن دوره های مهارتی برای توانمند سازی آنها به مراکز آموزش فنی و حرفه ای معرفی کنند.
معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار ویژه چابهار بهترین راه حل توانمندسازی افراد را گذراندن دوره های مهارتی و ایجاد اشتغال عنوان کرد و افزود: دانشگاهها هم باید به سمت و سوی رشتههای فنی و حرفه ای مورد نیاز صنایع بزرگ شهرستان چابهار بروند و این یک خسران بزرگ است که یک فرد با مدرک دانشگاهی دکترا در جامعه پس از تحصیل به دلیل نداشتن مهارت بیکار باشد.