«حسین هاشمی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کود شیمیایی و ریزمغذیها به صورت یارانهای و غیریارانهای برای افزایش تولید محصولات کشاورزی بین کشاورزان استان توزیع شده است.
وی از خرید تضمینی ۲۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان مرکزی با عاملیت تعاون روستایی این استان خبرداد و گفت: ۲۵ درصد محصول گندمکاران استان تاکنون از سوی این تعاونی به صورت تضمینی خریداری شده است.
مدیر تعاون روستایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: گندم مازاد بر نیاز کشاورزان از طریق ۱۷ مرکز خرید تعاونی روستایی این استان در شهرستانهای استان خریداری و در سیلوها و انبارها ذخیرهسازی شده است.
وی ادامه داد: گندم خریداری شده امسال از سوی تعاون روستایی استان مرکزی در سال جاری بهدلیل حاکمیت تنش آبی و خشکسالی حدود ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کمتر است.
هاشمی یادآور شد: ۲۷ تن خرما برای تنظیم بازار این محصول در ماه مبارک رمضان از سوی تعاون روستایی استان مرکزی از استانهای حنوبی کشور خریداری و در استان توزیع شد.
وی ادامه داد: خرید ۹۰۰ تن میوه برای ایام تعطیلات نوروزی شامل سیب و پرتقال در راستای تنظیم بازار این محصولات صورت گرفت که تاثیر بسزایی در تامین نیاز مردم داشت.
استان مرکزی بهعنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور بوده و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهرهبردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری در سطح کشور برخوردار است.
نظر شما