دکتر حسین برزگر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به باور اهالی فرهنگ و هنر، سیاستمدارانی که در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئولیت میپذیرند، مهمان ، هنرمندان و فرهنگ دوستان میزبان هستند که باید با تعامل و همراهی دوجانبه برای موفقیت روزافزون این حوزه ها تلاش کرد.
دکتری جامعه شناسی گرایش بررسی مسائل اجتماعی ایران ادامه داد: فرهنگ و هنر ایران تلفیقی از فرهنگ اسلامی، باستانی و مدرن است که وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت متوازن برای ارتقاء جایگاه آن بکوشد.
وی اضافه کرد: نمیتوان برای فرهنگ و هنر ایران اسلامی تنها به یک شاخص توجه داشت و محور بررسی عملکرد فرهنگ دوستان و هنرمندان، منشور میثاق ملی ایران یعنی قانون اساسی است.
استاد دانشگاه پیام نور مازندران تصریح کرد: نگاه قابل تصور برای حوزه فرهنگ و ارشاد، گفتمان انقلاب اسلامی است که این گفتمان به قانون اساسی برمی گردد و مسئولان اجرایی براساس شاخص مذکور حرکت کنند.
برزگر خاطر نشان کرد: وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم، وزیر تمام هنرمندان و فرهنگ دوستان است و باید سرمایههای فرهنگی و هنری کشور که دهههای گذشته در چارچوب قانون در کشور فعالیت داشتند، حفظ شوند.
استاد دانشگاه پیام نور مازندران گفت: نگاه ها به جامعه فرهنگی و هنری کشور در دولت سیزدهم متعادل و متوازن باشد و نباید نگاه شک آلود و بسته در این عرصه داشته باشیم.
وی اضافه کرد: وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی براساس واقعیت های روز و با تکیه بر خواستگاه دینی، اسلامی و ایرانی در صورت دریافت رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به اهالی فرهنگ و هنر کشور خدمت کند.
دکتری جامعه شناسی گرایش بررسی مسائل اجتماعی ایران افزود: احیاء و پاسداشت فرهنگ های اصیل ایرانی، بومی و محلی باجدیت در دستور کار وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد و در سال های گذشته در این بُعد فرهنگی و هنری کشور کم کار شده است.
به گزارش ایرنا، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در جلسه علنی ۳۰ مردادماه مجلس برگزار می شود.
نظر شما