به گزارش ایرنا، آیتالله محمد رضا ناصری روز پنجشنبه در جمع عزاداران حسینی در جوار قبور مطهر شهدا در خلدبرین( آرامستان) یزد به شیوع گسترده کرونا اشاره کرد و افزود: همه مردم و هیاتهای عزاداری باید همانند گذشته با همکاری مسوولان دقیقا پایبند مقررات ابلاغی از سوی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان یزد باشند.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از شیوع ویروس تاکنون از سوی مسوولان امر با همکاری اقشار مختلف جامعه اقدام های مناسبی انجام شد، ادامه داد: این تعامل و همیاری ار طرف همگان به خصوص عزاداران حسینی بر حسب ضرورت باید ادامه یابد.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان یزد اظهارکرد: مردم در شرایط شیوع کرونا با رعایت نکات بهداشتی و مقررات اجازه ندادند پرچم عزای امامحسین(ع)بر زمین بماند که جای قدردانی دارد، باید این روحیه و همکاری با قوت و احساس تکلیف بشرعی یشتر ادامه یابد.
ناصری خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران ادامه قیام عاشورا و نهضت امامحسین (ع) و همه مردم و هیاتهای عزاداری است و باید با بینش و بصیرت در همان مسیر متعالی حرکت کنند و از توطئه دشمنان که چشم دیدن نظام و کشور ما را ندارند جلوگیری کنند.
امام جمعه یزد، شهادت حضرت اباعبداللهالحسین(ع) را تسلیت گفت و اظهار کرد: حسینبن علی شهید راه نماز و احیای امر به معروف و نهی از منکر است و این اهداف باید همیشه زنده بماند.
ناصری یادآور شد: همه ما به عنوان شیعیان علی (ع) و محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه امام حسین (ع) باید در مسیر اقامه نماز اول وقت اهتمام لازم را داشته باشیم.
عزاداران حسینی یزد نماز ظهر عاشورا را به یاد آخرین نماز اباعبدالله الحسین(ع) به امامت آیتالله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اقامه کردند.
نماز ظهرعاشورا امروز در ۱۰۰ محل در ۱۱ شهرستان یزد اقامه شد
واقعه عاشورا و قیام امام حسین(ع) به دلیل ماهیت اسلامخواهی، اصلاحطلبی و ظلمستیزیاش همواره در طول تاریخ الهامبخش انقلابیون و حرکتهای اصلاحی بود و به همین دلیل هم در دورههای مختلف با برگزاری مراسم عزاداری برای این قیام، یاد سرور و سالار شهیدان زنده نگه داشته می شد.
امام حسین (ع) سومین پیشوای شیعیان در سوم شعبان سال چهارم هجری قمری در مدینه منوره به دنیا آمد و دهم ماه محرم سال ۶۱ هجری در کربلا به شهادت رسید.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید ۱۹ است و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدی را در جهان به وجود آورده است.
نظر شما