به گزارش روز جمعه ایرنا، در متن پیام بهرام سرمست آمدهاست: قم در دهه اول محرم الحرام خالق صحنههای بینظیری از عشق و ارادت به سیدالشهدا (ع) گردید و شیفتگان، دلدادگان و ارادتمندان بهاهل بیت (ع) در این استان و هم نوا با همه عزاداران حسینی در اقصی نقاط کشور و جهان بهاقامه عزا پرداختند، عزاداریهایی گسترده و آمیخته بهشور و شعور حسینی که با رعایت دستورالعملها و شیوهنامههای بهداشتی مصوب ستاد ملی کرونا جلوههای کم نظیری از فرهنگ، منطق و عقلانیت مذهب تشیع را بهجهانیان نشان داد.
استاندار قم در این پیام، ضمن شکرگزاری بهدرگاه الهی، مراتب تشکر و قدردانی خود را از مساعی و همراهی ارزشمند عزاداران و دست اندرکاران مجالس دهه اول محرم اعم از روحانیان و وعاظ محترم، هیاتهای مذهبی، مسؤلان و هیات امنای مساجد، مداحان و مرثیه سرایان و تولیتهای معزز حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران که نسبت بهرعایت دستوالعملهای بهداشتی اهتمام ویژهای داشتند، اعلام داشته است.
در این پیام، "بهویژه از علما و مراجع معظم تقلید که با توصیههای وزین و رهنمودهای ارزنده خود، زمینه برپایی عزاداری ها به شکل شایسته و شکوهمند و متناسب با شرایط پیش رو را فراهم آوردند و نیز زحمات و تلاش قابل تقدیر نهادها و دستگاههای مسئول اعم از اعضای شورای تامین، اعضای ستاد استانی مبارزه با کرونا و کادر درمانی و پزشکی استان در این ایام، ابراز داشته اند" قدردانی و ضمن آرزوی قبولی عزاداری ها، ابراز امیدواری شده که "خداوند متعال بههمه عزیزان توفیق گام برداشتن در مسیر پاسداشت شعائر اسلامی و خدمتگزاری در درگاه ائمه اطهار(ع) را عنایت فرماید".
شهر قم همزمان با دهه اول ماه محرم در غم مصیبت سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفایش غرق درعزا و ماتم بود.
از ابتدای ماه محرم فضای سمعی و بصری شهر قم رنگ ماتم و اندوه به خود گرفته و بیرق و پرچمهای مشکی غم حضرت سید الشهدا(ع) در کالبد شهر و بر سر در منازل مردم ولایت مدار قم خودنمایی میکرد. محرم امسال به دلیل شرایط کرونایی حاکم متفاوتتر از گذشته بود.
امام حسین(ع) سومین اختر تابناک امامت و ولایت در سوم شعبان سال چهارم هجری قمری در خانه حضرت امیرالمومنین(ع) نخستین پیشوای شیعیان و حضرت فاطمه زهرا(س) یگانه دختر رسول اکرم(ص) در مدینه منوره دیده به جهان گشود.
آن حضرت در مکتب نورانی حضرت محمد(ص) و پدرش امام علی(ع) و مادری چون حضرت زهرا(س)؛ درس آزادی، ایستادگی و جوانمردی را آموخت و پس از شهادت پدرش، همدوش با برادرش امام حسن مجتبی(ع) در راه تبلیغ دین اسلام و آموزههای آن گام برداشت؛ هنگامیکه امام دوم شیعیان در سال ۵۰ هجری قمری به شهادت رسید، رسالت سنگین امامت و هدایت مردم بر دوش حضرت سیدالشهدا(ع) واگذار و آن حضرت به مدت ۱۱ سال عهدهدار این امر مهم شد.
سرانجام در روز دهم محرم (عاشورا) سال ۶۱ هجری قمری، امام حسین(ع) و یارانش باوفایش در راه دین اسلام و ترویج آموزههای آن، احیای احکام دین و زدودن انواع انحرافهای دینی به شهادت رسید و درس آزادی و ولایتمداری را در تاریخ ماندگار کرد./
نظر شما