۴۰ هزار بسیجی یزد در طرح پیشگیری از کرونا همکاری دارند

یزد- ایرنا- جانشین فرماندهی سپاه الغدیر یزد گفت: ۴۰ هزار نفر بسیجیان استان از نواحی و پایگاه‌های مقاومت ۱۱ شهرستان با همراهی هیات امنای مساجد در طرح شهید قاسم سلیمانی برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا و کمک به مردم همکاری دارند.

سرهنگ حسین زارع کمالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد داوطلبانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) و برخی نهادهای دیگر و خیران، وظایف محوله را در ارتباط با امور فرهنگی، کمک‌های مومنانه و واکسیناسیون گروه های هدف همکاری دارند.

وی ادامه داد: تهیه و توزیع بسته‌های فرهنگی، بهداشتی و معیشتی در یزد و تمامی مناطق با همراهی هیات امنای مساجد و اقشار مختلف به خصوص خیران از جمله برنامه‌های محوری است که از سوی بسیجیان استان تاکنون اجرا و تا مهار کامل کرونا ادامه دارد.

این مسوول به راه‌اندازی تیم‌های موتوری و خودرویی در قرارگاه‌های شهید سلیمانی در محله های مختلف استان خبر داد و یادآور شد: اعضای این تیم‌ها به خانواده‌های درگیر با کرونا که نیاز به خرید و تامین دارو دارند،  خدمت‌رسانی لازم را با دقت به موقع انجام می‌دهند.

به گفته زارع کمالی، اعضای این تیم‌ها داوطلبانه طبق مقررات با همکاری و هماهنگی سایر بخش‌ها به بیمارانی که فرزند، همسر یا خانواده‌ای برای رسیدگی ندارند کمک می‌کنند و مایحتاج روزانه و اولیه زندگی و داروهای آنها را تا پایان دوره قرنطینه خانگی تهیه  و در اختیارشان قرار می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی طرح شهید سلیمانی به عنوان یک برنامه محوری طرح « محله‌ محور و مسجدمحور» است، گفت: این طرح در سه محور معیشت، سلامت و معنویت به ارایه خدمت به مردم می پردازد و همکاری خیران در اجرای طرح از جمله نیازهای اصلی است.

از ۲۱ مردادماه جاری مرحله پنجم طرح شهید قاسم سلیمانی با حضور ۱۵ هزار نفر از بسیجیان عضو پایگاه های مقاومت با هدف کمک به کارکنان شبکه بهداشت و درمان در راستای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در ۸۲۰ باب مسجد فعال استان آغاز شد.

تاکنون ۳۲۰ هزار نفر از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان استان یزد در اقشار مختلف بسیج سازماندهی شده اند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود و تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم  بیماری کووید ۱۹ است  و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha