به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، علی اکبر بسطامی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در موافقت با برنامههای حجت الله عبدالملکی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: رهبر معظم انقلاب در آغاز مجلس یازدهم و در اجلاسیه دوم فرمودند این مجلس باید ۳ کار مهم یعنی توجه به اشتغال، معیشت و اقشار آسیبپذیر را در دستور کار قرار دهد؛ امروزه ۴ معضل از ۸ معضل بزرگ کشور در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که بزرگترین آن معضل آن بیکاری، صندوقهای بازنشستگی و اقشار آسیبپذیر هستند، در وزارت تعاون تجمع یافتهاند و برای رفع این مشکلات نیاز به نیروی جوان انقلابی داریم که مصداق بارز آن عبدالملکی است.
نماینده مردم ایلام، ایوان، چرداول، مهران و ملکشاهی افزود: این جوان انقلابی برگرفته از مکتب امامین انقلاب، با عملکرد بسیار مثبت در حوزه اشتغال، کارآفرینی و صندوقهای بازنشستگی است و هر جایی که مسئولیت داشته توأم با توفیق بوده است.
وی گفت: عبدالملکی به دلیل بهرهمندی از تحصیلات آکادمیک در حوزه اقتصاد، مدیریت و تجارب ارزنده زبانزد خاص و عام در داخل کشور و کشورهای همسایه است و از الگوی مدیریت وی در بسیاری از کشورها استفاده میشود؛ امروز با تدبیر رییس جمهور و شناختی که از این جوان انقلابی دارم، ایشان را تأیید میکنم تا بتواند به معضلات حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی پایان دهد.
بسطامی اظهار داشت: عبدالملکی در دوران خدمت در کمیته امداد الگویی را به جهان ارائه کرد و سازمان کار بینالملل توفیقات ایشان را به همه ارائه کرد تا از این الگو استفاده شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: عبدالملکی توانست با نیم درصد اعتبارات کشور، ۳۰ درصد اشتغال را ایجاد کند، در طول ۴ سال بیش از ۶۹۳ هزار شغل ایجاد کرد و ید طولایی در صندوقهای بازنشستگی و اقتصادی، امور اجتماعی و خدمتگزاری به محرومان دارد و جای جای کشور با قدوم عبدالملکی آشنا است.
وی خاطرنشان کرد: وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی جوانی است که پرورش یافته مکتب امام است و در اشتغال موفق بوده به همین دلیل رهبر معظم انقلاب برای نخستین بار به ایشان به عنوان عضو هیأت امنای کمیته امداد اعتماد کردند.
نماینده موافق وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: شب و روز عبدالملکی در کنار مردم و محرومان سپری شد و اشراف کاملی به وزارتخانه کار داشته و تجربیات گرانسنگ او در عرصههای مختلف میتواند مشکلات وزارتخانه را حل کند.
نظر شما