۳ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۰۲
کد خبر: 84446428
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مواد غذایی حاوی فلاونوئید فشار خون را کنترل می‌کنند

تهران- ایرنا- مطالعات جدید محققان انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد مواد غذایی حاوی فلاونوئید با تاثیر بر میکروبیوم روده منجر به کاهش فشار خون می‌شوند.

به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، این مطالعه نشان می‌دهد میکروبیوم روده نقش مهمی در سوخت و ساز فلاونوئیدها برای افزایش اثر بخشی آن روی بیماری‌های قلبی عروقی دارد و از این طریق منجر به کاهش فشار خون می‌شود.

فلاونوئیدها فعالیت آنتی‌اکسیدانی دارند و با سرکوب التهاب از بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان، بیماری‌های قلبی، دیابت و پوکی استخوان جلوگیری می‌کنند. سیب، چای، انواع توت،‌ میوه‌های درختی از قبیل لیمو، موز و پرتقال، گلابی، هلو، زردآلو، انواع آجیل و حبوبات، سویا، سبزیجات و ادویه جات حاوی این ماده عذایی هستند.  

فلاونوئیدها توسط میکروبیوم روده تجزیه می‌شوند. نتایج این مطالعه با بررسی ۹۰۴ داوطلب نشان می‌دهد افرادی که روزانه از مواد غذایی حاوی فلاونوئید استفاده می‌کنند، فشار خون پایین‌تری دارند.

مصرف روزانه ۵۰۰ میلی‌گرم از این ماده غذایی برای سلامتی کافیست. محققان احتمال می‌دهند خاصیت ضد التهابی و بهبود عملکرد رگ‌های خونی منجر به تاثیر آن بر سلامتی می‌شود.

استفاده از این ماده غذایی به ویژه در افراد سیگاری توصیه شده است؛ گرچه فلاونوئید اثر مخرب سیگار را خنثی نمی‌کند، ولی منجر به بهبود عملکرد عروق خونی می‌شود.

نتایج این مطالعه در نشریه Hypertension منتشر شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha