محمد رحمانیان دوشنبه در جلسه بزرگداشت مقام پزشک افزود: روزانه به طور میانگین ۱۶۰ تا ۲۰۰ مورد سیتیاسکن مربوط به بیماران کرونایی در بخش رادیولوژی این بیمارستان انجام میشود که بخش اعظمی از آن مربوط به بیماران سرپایی است که از درمانگاهها مراجعه میکنند و بقیه مربوط به بیماران کرونایی بستری است که با این حجم از بیمار و استفاده بدون وقفه از دستگاه سیتیاسکن پیشبینی میشد که این دستگاه دچار مشکل شود.
وی ادامه داد: به همین دلیل از قبل هماهنگیهای لازم با شرکت پشتیبان انجام شد و با هماهنگیهایی مجددی که با وزارت بهداشت صورت گرفت، مهندسین مربوط در اولین فرصت در جهرم حضور یافتند و مشکل رفع و دستگاه مجددا راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم درباره روند رسیدگی به بیماران در طول این چند روز گفت: بیمارستان پیمانیه دارای ۲ دستگاه سیتیاسکن است که در مدت زمان از کار افتادن یکی از آنها از دستگاه دوم استفاده میشود و بیمارانی که تشخیص بیماری آنها به طور قطع نیاز به سیتیاسکن دارد، توسط این دستگاه سیتی میشوند.
وی بیان کرد: در این چند روز با استفاده از دیگر روشها برای تشخیص شدت بیماری در بیماران کووید، تلاش شد تا اختلالی در درمان هیچ کدام از مبتلایان ایجاد نشود.
رحمانیان گفت: با توجه به شدت بیماری در موج پنجم، خرابی یا اختلال در عملکرد این دستگاه کاملاً قابل تصور است. از همین رو در تلاشیم تا دستگاه سیتیآنژیو بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی را هرچه سریعتر وارد مدار کنیم. هر چند این دستگاه مخصوص بیماران قلبی است اما با توجه به شرایط، از این دستگاه نیز استفاده خواهیم کرد.
شهرستان جهرم از توابع فارس در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.
نظر شما