نانوایان خراسانی مهارت خود را به مسابقه گذاشتند

مشهد- ایرنا- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: چهارمین دوره مسابقه مهارت پخت انواع نان‌های لواش، سنگک، تافتون و بربری در مشهد برگزار شد.

حمیدرضا نوری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دوره متوالی مسابقه مهارت پخت انواع نان با حضور ۸۰ واحد نانوایی برگزار شد که شرکت کنندگانی از سطح شهر مشهد و دیگر شهرستان های استان به مدت ۲ روز با هم به رقابت پرداختند.

وی اضافه کرد: این دوره از مسابقات با هدف افزایش مهارت در نانوایان و ایجاد رقابت مثبت در راستای ارتقای کیفیت نان تولیدی در نانوایی های استان برگزار شده است.

وی افزود: این مسابقات که با همراهی و هماهنگی با اداره کل فنی و حرفه ای استان و اتحادیه نانوایان همراه بوده است در محل کارگاه پخت نان مرکز آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد و داوری آن برعهده تنی چند از داوران مجرب و پیشکسوتان اتحادیه نانوایان و مربیان مرکز فنی و حرفه ای بود که مشخصات کیفی و بافتی نان تولیدی شرکت کنندگان را مورد ارزیابی قرار دادند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت : علاوه بر تجلیل از نفرات برتر این دوره از مسابقات، هماهنگی لازم برای تخصیص سهمیه آرد تشویقی و معرفی آنان به بانک به منظور دریافت تسهیلات بهسازی و نوسازی واحد نانوایی صورت گرفته است.

هم اکنون ۶ هزار و ۴۹۰ نانوایی در استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی مجوز فعالیت دارند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۸۰ واحد در مشهد خدمات می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha