«علیرضا کیشانی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: چهار هزار و ۸۰۰ تن بذر مرغوب و گواهی شده گندم دیم از سوی صندوق پشتیبانی بخش کشاورزی، سازمان تعاون روستانی و شرکتهای تولیدکننده بذر گواهی شده استان مرکزی برای کشت در اراضی دیم و ۲ هزار و ۵۰۰ تن بذر گندم آبی گواهی شده نیز برای کشت در اراضی کشاورزی استان در فصل پاییز تامین شدهاست.
وی ادامه داد: توزیع بذر گندم مرغوب با قیمت توافقی از سوی مراکز و کارگزاریهای استان مرکزی آغاز و توزیع بذر گندم گواهی شده نیز پس از اعلام قیمت این محصول نیز آغاز میشود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۳۰ هزار تن بذر گندم آبی و جو سالانه برای کاشت در اراضی کشاورزی این استان نیاز است که ۳۰ درصد این بذرها از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان و بقیه بهصورت خود مصرفی توسط کشاورزان تامین میشود.
کیشانی خاطرنشان کرد: بذر مرغوب و گواهی شده گندم آبی و جو در استان مرکزی در راستای حمایت از کشاورزان تامین و توزیع میشود.
وی ادامه داد: بذر گندم گواهی شده تا سه سال عملکرد لازم را داشته و کشاورزان در این مدت میتوانند بهصورت خود مصرفی بذر مورد نیاز خود را تولید کنند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با یادآوری تولید ۹ هزار تن گندم آبی و دیم در سال جاری در استان مرکزی افزود: تولید این محصول امسال بهدلیل خشکسالی و تغییرات اقلیمی روند کاهش داشتهاست.
استان مرکزی بهعنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب میشود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهرهبردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخممرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.
نظر شما