آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی روز پنجشنبه در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر اراک، افزود: تصمیمات اعضای شوراهای شهر به صورت مستقیم بر روند مدیریت پایدار هر شهر تأثیر میگذارد و هرچه افراد برنامههای کارگشا و مدون به شهرداری ارائه کنند، توسعه پایدار رقم خواهد خورد.
وی ادامه داد: با توجه به کارکرد شوراها و نقشی که توسعه فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و دیگر حوزهها دارند، اعضای پارلمان شهری باید برای هر یک از این موارد برنامههای کاربردی بیندیشند.
امام جمعه اراک اظهار داشت: شهر پویا و با نشاط شهری است که در آن برای تمام اقشار زیرساخت، برنامههای مشارکت محور و اهداف آموزشی توسط شورای اسلامی و شهرداری به خوبی تدوین شود، بنابراین اعضای شورای اسلامی شهر اراک وظیفه دارند برنامههای خود را به صورت چهارساله تدوین و بر اساس اولویت کارها را پیش ببرند.
آیتالله دری نجفآبادی حاشیهنشینی را کانون شکلگیری آسیبهای اجتماعی دانست و بیان کرد: تقویت نشاط و امید اجتماعی با حضور فعالانه شهرداری و سایر نهادهای مدنی همراه با توسعه مکانها و مراکز ورزشی و افزایش «مشارکت اجتماعی» مسیر است.
وی بافتهای فرسوده را تهدیدی برای مدیریت شهری دانست و اضافه کرد: باوجود پیشرفتهای صورت گرفته و بهبود نسبی کیفیت ساخت و سازها، همچنان تا نقطه مطلوب فاصله وجود دارد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با بیان اینکه انتخاب شهردار کارآمد هنر اصلی شورای اسلامی است، اظهار داشت: تخصص، تعهد، پاکدستی و با تقوا بودن ملاک انتخاب شهردار از سوی شورای اسلامی باشد.
کلانشهر اراک حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
اراک - ایرنا - نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: منابع شهرداریها باید با نظارت شوراهای اسلامی در طرحهای ماندگار و ساماندهی معضلات شهری هزینه شود.
نظر شما