۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴
کد خبرنگار: 2443
کد خبر: 84450182
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

قفسه های خالی فروشگاه های بریتانیا با تب برگزیت و کرونا

تهران– ایرنا -بحران ها در انگلستان رو به افزایش است، سوپر مارکت ها و رستوران ها تا صنایع تحت تأثیر مشکلات عرضه کالاها ناشی از برگزیت و تب همه گیری کووید -19 قرار گرفته اند و حالا صاحبان مشاغل دولت بوریس جانسون را به ویژه اینکه به تعطیلات سال نو میلادی نزدیک می شود، تحت فشار گذاشته اند تا کاری بکند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، در کنار کاهش فعالیت چند شرکت مهم بین المللی فعال در انگلیس به علت نداشتن مواد اولیه، هفته گذشته ، رستوران زنجیره ای ناندوز به دلیل کمبود منابع مرغ مجبور به بستن حدود 50 رستوران خود شد. 
در بخش صنعت ، کارخانه های خودروسازی مجبور به توقف عملیات تولید به دلیل کمبود قطعات الکترونیکی شدند که به کاهش فروش خودرو در ماه ژولای نزدیک به 30 درصد شد و در این شرایط تولید به پایین ترین سطح خود از دهه پنجاه میلادی تاکنون کاهش یافته است.
بحران عرضه ، شرکت های کوچک و متوسط  به ویژه آنها را که در زمینه ساخت و ساز فعالیت دارند، تحت تأثیر قرار داده است، برخی از آنها علاوه بر کمبود کارگر، فاقد مواد اولیه هستند.
کنفدراسیون صنایع انگلیس (CBI) گزارش داده که سهام توزیع کنندگان در نزدیک به 40 سال گذشته به پایین ترین سطح خود رسیده است.
* افزایش خروج کارگران خارجی 
مشکلات عرضه کالا که چندین ماه است ادامه دارد  به شرکت های انگلیسی ضربه زده و تهدیدی برای بهبود اقتصاد این کشور است.
بحران که با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا از اول ژانویه شروع شد و حالا تشدید شده است و از جمله ورود کارگران از اتحادیه اروپا به انگلستان را با مشکل مواجه کرده است.
آنها بخش عمده ای از نیروی کار را در شرکت های خدماتی انگلیس تشکیل می دهند زیرا بریتانیایی ها با ساعت های طولانی کار در مقابل دستمزدهای جذاب، از این حرفه ها دوری می کنند.
همه گیری بیماری کووید- 19 در ماه های گذشته بر فعالیت ها در بخش های توزیع ، خدمات پشتیبانی ، حمل و نقل و رستوران ها تاثیر گذاشته باعث افزایش خروج کارگران خارجی شد زیرا کارکنان که مجبور شده اند بیکار شوند و یا اخراج شده اند باید تلاش کنند تا در کشورهای دیگر کاری پیدا کنند.
استاد در کالج پادشاهی لندن گفت: این اختلالات و نگرانی ناشی از ویروس کرونا در سراسر اروپا مشاهده شده است اما در انگلستان اوضاع به دلیل برگزیت بدتر شده است زیرا بسیاری از کارگران از دیگر کشورهای اتحادیه اروپا به بریتانیا بازنگشته اند.
 «جاناتان پورتیس» افزود: شاید برخی از این کارگران مایل به بازگشت به بریتانیا نباشند اما سامانه مهاجرت بعداز خروج انگلیس از اتحادیه اروپا هم بر روش های اشتغال در شرکت ها تاثیر گذاشته است.
آنها ممکن است مایل به بازگشت نباشند. سیستم مهاجرت پس از برگزیت نیز ممکن است بر روشهای اشتغال شرکتها تأثیر بگذارد."
کنسرسیوم توزیع بریتانیا (BRC) هشدار داده است از ماه اکتبر که قوانین جدیدی در مورد واردات محصولات حیوانی از بریتانیا اعمال می شود ، وضعیت بدتر خواهد شد.
« جاناتان اوینز» کارشناس تدارکات و پشتیبانی از دانشگاه سالفورد می گوید: کالاهای ویژه ایام کریسمس و سال نو میلادی در راه بریتانیا هستند و بسیاری از شرکت ها برای رزرو جا در کشتی هایی که از چین می آیند کشوری که همچنان منبع اصلی کالاها می باشد، با یکدیگر مقابله می کنند.
بیشتر شرکت ها سعی می کنند خود را با شرایط سازگار کنند. سوپر مارکت های زنجیره ای «تسکو» و غول تجارت الکترونیک «آمازون » در قول دادن برای دادن پاداش های کار در انگلستان تردید ندارند تا بتوانند رانندگان یا فروشندگانی را که برای ارائه خدمات به مشتریان خود نیاز دارند، جذب کنند.
 صنایع گوشت انگلیس در حال بررسی آغاز مشارکت و همکاری با زندان ها هستند تا برخی از زندانیان را وارد چرخه کار کنند.
نمایندگان بخش های مختلف و کارفرمایان به طور فزاینده ای بر دولت بوریس جانسون فشار می آورند قوانین مهاجرت پس از برگزیت را اصلاح کند تا رانندگان خارجی خودروهای سنگین به ویژه رانندگان از کشورهای اروپای شرقی بتوانند به راحتی به انگلستان سفر کنند.
«ریچارد واکر» رئیس گروه ایسلند می گوید: باید رانندگان انگلیسی را جایگزین رانندگان خارجی خودروهای سنگین مانند کامیون کرد اما این تغییرات زمان می برد به ویژه اینکه الان کالاهای ویژه عید میلاد باید به سرعت حمل شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha