مجید حججی روز جمعه در گفتوگو با ایرنا افزود: برای اجرای این پروژهها هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی، بخش خصوصی و تسهیلات بانکی هزینه شده است.
وی توسعه زیرساختهای روستایی، احداث یک باب کتابخانه در روستای میرآباد، راه اندازی گلخانه سبزی و صیفی و واحدهای دامداری توسط بخش خصوصی و پروژه آبرسانی قطره ای را از جمله این پروژهها اعلام کرد.
فرماندار تیران و کرون یادآور شد: شرایط سخت و فراگیر ویروس کرونا مانع از برگزاری برنامه گسترده و با حضور مقامات استانی شد و به صورت تجمیعی این پروژهها به بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه در پروژههای بخش خصوصی فرصتهای شغلی نیز ایجاد شده است، تصریح کرد: توسعه گلخانهها در تیران و کرون زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم افراد زیادی را فراهم کرد و زندگی روستایی را نیز توسعه داد به طوری که کمبود نیروی انسانی برای فعالیت در بخش کشاورزی روبرو هستیم.
حججی با بیان اینکه خدمات زیرساختی در روستاهای این شهرستان روند روبه رشدی داشته است، خاطرنشان کرد: دسترسی آسان به خدمات زیرساختی، توسعه فناوریهای نوین، آسفالت معابر و توجه به اشتغال ، کاهش مهاجرت از روستا به شهر و سرمایه گذاری بخش خصوصی را در پی داشته است.
وی همچنین به ظرفیت گردشگری و تاریخی بافت روستایی تیران و کرون اشاره کرد و گفت: روستاهای جاجا، خمیران و کرد علیا دارای ظرفیت در حوزه گردشگری بوده اند که در طرح هادی نیز به این مساله توجه شده است و رویکرد این طرح بر پایه گردشگری است.
فرماندار تیران و کرون همچنین به افزایش بودجههای حمایتی دولت از طرحهای شهرداریها و فعالیت گسترده در شهرها اشاره کرد و افزود: زیرساختهای توسعه یافته در تیران و کرون با حمایت از بخش خصوصی در حوزه گردشگری بوم گردی رونق یافت و این موضوع در آینده اقتصاد این شهر را متحول خواهد کرد.
تیران و کرون با بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
نظر شما