خودروهای غیربومی بدون مجوز حق ورود به مازندران را ندارند

ساری - ایرنا - سرپرست پلیس راه مازندران با بیان اینکه از ورود خودروهای بدون مجوز به این استان جلوگیری می‌شود، گفت که تنها خودروهای غیربومی دارای مجوز حق ورود به استان را دارند.

هادی عبادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برابر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، به غیر از خودروهای حامل مواد سوختی،فاسد شدنی و آمبولانس، تنها به خودروهای دارای مجوز از استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و راهور ناجا اجازه ورود به مازندران داده می‌شود.

وی با بیان اینکه ماموران مستقر در مبادی ورودی به مازندران با اقدامات کنترلی و پیشگیرانه در حوزه محدودیت تردد همچنان مشغول انجام وظیفه هستند، افزود: ماموران پلیس در ۶ مبادی اصلی ورودی استان در محورهای هراز، کندوان، سوادکوه ، کیاسر و گلوگاه و رامسر در همچنین در ۵۷ نقطه شهری نیز مستقر هستند و اجازه ورود به خودروهای غیربومی فاقد مجوز را به هیچ وجه نمی‌دهند.

وی با اشاره به اینکه طرح ممنوعیت تردد خودرویی شبانه همچنان ادامه دارد، گفت که ورود خودروهای با پلاک غیربومی به شهرهای دارای وضعیت قرمز مازندران، ۱۰ میلیون ریال جریمه به همراه دارد.

سرپرست پلیس راه مازندران افزود: از ۲۴ مرداد تا پنجم شهریورماه جاری که طرح ممنوعیت تردد خودرویی را به همراه داشت، ۲۱ هزار دستگاه خودرو که قصد ورود به مازندران را داشتند، جریمه و طی همین مدت نیز بیش از ۲۵ هزار دستگاه خودرو غیربومی به مبدا بازگشت داده شدند.

ستاد ملی مقابله کرونا مصوب کرده بود که از ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۲۴ مردادماه، منع تردد یا به عبارتی دیگر ممنوعیت تردد خودرویی در تمام استان‌های کشور اعمال خواهد شد و نباید ترددی به جز موارد استثنا مانند آمبولانس‌ها و کامیون حمل غذا و غیره صورت گیرد.افرادی هم که در این مدت بنا به هر دلیلی مشمول جریمه شده اند، بعد از یک ماه جریمه آنان دو برابر و حتما اخذ خواهد شد.

عبادی با بیان اینکه مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است، از مسافران و گردشگران خواست با توجه به افزایش شهرهای قرمز و تشدید طرح محدودیت‌ تردد خودرویی، از سفر به این خطه شمالی کشور خودداری کنند.

مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه محور چالوس، هراز، سوادکوه را به پایتخت و جاده کیاسر مازندران را به سمنان متصل می‌کند.

بر اساس اطلاعات سامانه ماسک، شهرستان‌های آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی، فریدونکنار، قائمشهر، محمودآباد، میاندورود، نوشهر، چالوس، کلاردشت و گلوگاه در مازندران از وضعیت قرمز کرونایی خارج شدند و در وضعیت نارنجی قرار گرفتند. شهرستان نور نیز از ۱۶ مرداد از وضعیت قرمز خارج شده بود. با این حساب تعداد شهرستان‌های با وضعیت نارنجی مازندران به ۱۶ شهرستان رسید.

رامسر، تنکابن، عباس‌آباد، ساری و بهشهر نیز همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند. شهرستان سیمرغ نیز که در موج پنجم وارد وضعیت قرمز نشده بود در رنگ‌بندی جدید از وضعیت نارنجی خارج شد و در وضعیت زرد قرار گرفت.

بر اساس اعلام دانشگاه‌ علوم پزشکی مازندران و بابل ، هم‌اکنون دو هزار و ۵۵۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۳۷۱ بیمار با علایم حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha