به گزارش روز یکشنبه دانشگاه فنی وحرفه ای، ابراهیم صالحی عمران گفت: در راستای اجرای بند ب ماده ۶۵ قانون برنامه ششم توسعه با رویکرد تحقق اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان به منظور افزایش سهم آموزش های مهارتی در نظام آموزشی کشور، شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی، در جلسه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ با ایجاد ۱۶۹ رشته محل در مقطع کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و ۸۵ رشته محل در مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) مهارتی در دانشگاه فنی حرفهای موافقت کرد.
وی افزود: با توجه به ابلاغ معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هرگونه ایجاد رشته محل جدید در مقاطع تحصیلی در سال تحصیلی آینده منوط به تدوین و تصویب شاخص های ایجاد رشته محل در شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی است.
صالحی عمران پیشتر در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه ایرنا در باره ظرفیت پذیرش دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته گفت: برای سال تحصیلی جدید، ۱۲۰ هزار نفر ظرفیت دانشجو در دوره کاردانی و ۵۰ هزار نفر ظرفیت برای دوره کارشناسی ناپیوسته در نظرگرفته شده است.
وی همچنین با یادآوری فرصت های ایجاد شده در دوره شیوع کرونا از ادامه شیوه تدریس ترکیبی حضوری و مجازی در این دانشگاه سخن گفت و اظهار داشت: به دلیل الکترونیکی شدن آموزش ها، به این نتیجه دست یافتیم که کلاس های برخی دروس امکان برگزاری الکترونیکی و مجازی را دارند از این رو در صورت از بین رفتن شرایط کرونایی در کشور، آموزش این دروس به صورت مجازی ادامه می یابد.
رییس دانشگاه فنی وحرفه ای تاکید کرد: از این پس شیوه آموزشی در این دانشگاه به صورت ترکیبی دنبال می شود. برخی دروس حضوری و برخی نیز مجازی ارائه می شوند که این مساله در برنامه ریزی های آموزشی نیز لحاظ شده است.
نظر شما