به گزارش ایرنا، سرهنگ کریم اکبری روز یکشنبه در نشست شورای اسلامی شهر کاشان افزود: در این شهرستان ۴۰۰ رده بسیج از جمله بسیج مساجد و محلات، ادارهها، دانشجویی، کارخانهها، دانشآموزی، حقوقدانان و مداحان فعالیت دارد.
وی ادامه داد: ۱۵۵ پایگاه بسیج محلات کاشان در ۱۳ حوزه شامل ۹ حوزه برادران و چهار حوزه خواهران فعال است که ۶۵ درصد آنها در شهرها و ۳۵ درصد در روستاها مستقر هستند.
به گفته وی، مهمترین کارکرد بسیج فعالیت فرهنگی است و پایگاههای بسیج محلات کاشان هر ساله در استان اصفهان و کشور رتبههای برتر کسب میکنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان اظهار داشت: با مطالعههای انجامشده در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ مقرر شد قرارگاه های جهادی این شهرستان در سال ۱۳۹۸ تشکیل شود و تا آبان سال ۱۳۹۹ تعداد آنها به ۶۵ قرارگاه رسید.
وی از تشکیل گروههای سه نفره دانشآموزی برای به تصویر کشیدن کتاب نهج البلاغه خبر داد و خاطر نشان کرد: در آینده نه چندان دور شاهد تدوین کتابی از این فعالیت خواهیم بود.
تعامل برای ترغیب جوانان به اقامه نماز جماعت
در این نشست، مسوول رسیدگی به امور مساجد کاشان با اشاره به حضور اندک جوانان در مسجدهای این شهرستان، تعامل بیشتر شهرداری با این ستاد و تلاش برای ترغیب بیش از پیش جوانان به اقامه نماز در مسجدها خواستار شد.
حجتالاسلام رحمتالله نوروززاده گفت: ۴۳۰ مسجد شامل ۳۱۵ مسجد در شهرها و ۱۱۵ مسجد در روستاها فعال است و اقامه نماز صبح به جماعت از ۱۵ درصد در سال ۱۳۸۸ که این ستاد شروع به کار کرده به ۵۷ درصد در برهه کنونی رسیده است.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد امامان جماعت مسجدها در کاشان جوان و بقیه میانسال به بالا هستند، افزود: پنج هزار و ۵۰۰ نفر به عنوان خادم و عضو هیات امنای مسجدهای این شهرستان فعالیت میکنند.
به گفته وی، ۵۲ درصد مسجدهای کاشان دارای کانون فرهنگی هستند و پایگاه بسیج در ۲۳ درصد مسجدها استقرار دارد.
در هفتمین نشست شورای اسلامی شهر کاشان، مهدی نادعلی، حسین حیدریان، جواد حاجی قدیری، حسین باغشیخی و عفت پدرامفر به ترتیب به عنوان مسوول کمیتههای فرهنگی، ورزشی، اجتماعی، هنری و خانواده کمیسیون فرهنگی شورا معرفی شدند.
نظر شما