به گزارش ایرنا،محمدتقی تذروی ادامه داد: دراین مسیر چهره های شاخص استانی و کشوری مطرح شدند که برخی از آنها برای تصدی این پست اعلام آمادگی نکردند و برخی دیگر نیز مانند شهردار اسبق اصفهان و یزد که برنامه کاری به شورا ارائه کردند اما به یقین اگر آنها انتخاب می شدند اعتراض مبنی بر بومی نبودن شهردار شکل می گرفت.
این عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه در این میان بعضی چهره های توانمندی نیز بودند که کاملا مشهود بود که مورد حمایت کانون های قدرت و ثروت هستند که انتخاب آنان نیز به مصلحت شهر نبود، افزود: قطعا هیچ فردی دارای جمیع محاسن و مولفه ها نخواهد بود و رضایت همگان را نمیتواند کسب کند.
وی اظهار داشت: حال اعضای شورای شهر شیراز در بین گزینه ها احسان اصنافی را به عنوان شهردار انتخاب کردند که وی شاخص هایی ازجمله بومی ،پاکدستی ،آشنایی به مسایل شورا و شهرداری و مهمتراز آن عدم ارتباط باکانون های قدرت و ثروت را داراست و جوان خوش آتیه ای برای این استان خواهد بود.
تذروی گفت: سئوالی در مرحله انتخاب شهردار از پنج کاندیدای نهایی مبنی بر آنکه پروژه های اولویت دارشما چیست؟ پرسیدیم که در میان جواب های مختلف پاسخ اصنافی بصورت تخصصی و میدانی بود که این موضوع نشان از اشراف وی به مسایل مهم شهری دارد.
کمیسیون نامگذاری یا کمیته نامگذاری؟
دستور کار این جلسه شورای شهر شیراز درباره لغو بند ۴ تصمیم در دومین جلسه فوق العاده صحن علنی شورا درباره تغییر کمیسیون نامگذاری به کمیته نامگذاری بود.
این موضوع با حضور ۱۳ عضو شورا بررسی و مستند به بند ۲۴ ماده ۸۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب یکم خردادماه ۱۳۷۵ و اصلاحات بعدی آن و تبصره ذیل ماده ۳ دستورالعمل شرح وظایف ترکیب، تعداد و چگونگی اداره کمیسیونهای شوراهای اسلامی شهر، شهرستان، استان و شورای عالی استانها مصوب دهم اسفندماه ۱۳۸۵ شورای عالی استانها، بند ۴ تصمیم دومین جلسه فوق العاده صحن علنی شورا لغو و مقرر شد که مجدداً کمیته نامگذاری به کمیسیون نامگذاری تغییر یابد.
با رای اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر شیراز افسانه خواست خدایی بعنوان رئیس کمیسیون نامگذاری و علی اکبر سلطانی بعنوان نائب رئیس و غلامعلی ترابی بعنوان عضو کمیسیون نامگذاری انتخاب شدند.
شورای اسلامی شهر شیراز دارای کمیسیونهای مختلفی است که با رای اکثریت اعضای این نهاد اعضای هر کمیسیون از میان ۱۳ عضو اصلی شورا انتخاب می شوند و در این کمیسیونها طرح و لوایح بصورت تخصصی بررسی و برای تصویب به صحن علنی شورا ارجاع داده می شود.
شورای اسلامی شهر شیراز در حال حاضر ۱۱ کمیسیون تخصصی دارد.
دیتا سنتر شیراز را دریابید
رئیس کمیسیون هوشمندسازی شورای شهر شیراز نیز در این جلسه با تاکید بر تسریع در روند تصمیمات شورا گفت: چندین نیازمندی مهم در کمیسیون هوشمندسازی در ابتدای کار شورای ششم همانند وضعیت دیتاسنتر که پنج سال است هیچ تغییر محسوسی در پیشرفت آن دیده نمی شود شناسایی شده است.
مهدی نصیری افزود: در این خصوص هشت ماه قبل با گروهی سرمایه گذار برای ساماندهی وضعیت دیتاسنتر شیراز مذاکراتی شده اما هنوز نتیجه ای کشب نشده و همچنین مجموعه دیگری نیز اعلام آمادگی برای تکمیل پروژه دیتاسنتر در قالب سرمایه گذاری کرده است.
وی ادامه داد:برخی زیرساخت های دیگر نیز همچون کیف پول الکترونیک و نحوه استفاده از فیبر نوری سرعت پیشرفت چندانی ندارند که این کندی پیشرفت پروژه ها تنها در زیرساخت های فناوری اطلاعات نیست و در حوزه های دیگر نیز شاهد آن هستیم.
نظر شما