به گزارش ایرنا، دکتر سعید کشمیری روز دوشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در استان بوشهر افزود: براین اساس ۳۰۰ هزار نفر معادل ۴۰ درصد نوبت اول و ۱۴۶ هزار و ۸۰۰ نفر معادل ۱۹.۸ درصد هر ۲ نوبت واکسن خود را دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: جمعیت بالای ۱۸ سال استان بوشهر ۸۸۰ هزار نفر پیش بینی شده که ۸۰ درصد این جمعیت معادل ۶۶۰ هزار نفر باید واکسینه شوند.
کشمیری اضافه کرد: ۲۲ گروه شغلی پرخطر و ۱۲هزار و ۹۸۰ بیمار مزمن تاکنون در استان بوشهر علیه کرونا واکسینه شدهاند.
وی گفت: ۸۵ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال ،۶۰ درصد جمعیت ۴۰ تا ۵۰ سال تاکنون در استان بوشهر واکسینه شده اند و در زمان حاضر نیز واکسیناسیون گروه ۳۸ سال در این استان آغاز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به روند خوب واکسیناسیون در استان بوشهر نسبت به کشور یادآور شد: روزانه به ۱۰ هزار نفر در این استان واکسن کرونا تزریق میشود و تلاش برای سرعت بخشی در روند واکسیناسیون همچنان ادامه دارد.
وی، به گذر استان بوشهر از پیک پنجم کرونا اشاره کرد و ادامه داد: این استان پس از ۱۰ هفته درگیری شدید و تجربه وضع فوق العاده و بستری یکهزار بیمار امروز شمار ورودی بیمارستانها معادل ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.
کشمیری تاکید کرد: اکنون وضعیت اورژانسها نرمال شده و ازدحام بیماران در مراکز درمانی و میزان مراجعه مردم به مطبها و درمانگاهها کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: راه حل کرونا در بیمارستانها نیست بلکه با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در جامعه درمان و کنترل میشود.
وی ادامه داد: بیشترین میزان ابتلا به بیماری در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در پیک پنجم در شهرستانهای بوشهر، دیلم و جم و بیشترین میزان کُشندگی نیز در دشتی، بوشهر و گناوه به ثبت رسیدهاست.
کشمیری یادآور شد: هرچند مردم سختی زیادی را در پیک پنجم تجربه کردند اما در زمان حاضر با نصب ۱۰ دستگاه اکسیژن ساز در همه بیمارستانهای این استان این مراکز درمانی از لحاظ دستگاه اکسیژنساز، تامین دارو و تخت مشکلی ندارند و در شرایط آرامی به سر میبرند.
وی اضافه کرد: با توجه به برخی شایعهها در باره نوع جدید جهش یافته ویروس کرونا و احتمال سرعت چرخش و ابتلا بیشتر این ویروس، باید در راستای ایمن سازی جامعه روند واکسیناسیون در این استان با سرعت بیشتری انجام شود.
کشمیری تاکید کرد: برای پیشگیری از بحران جدید باید برنامه عملیاتی تعریف شود و در این راستا هر مدیری خود را مسئول مقابله با ویروس کرونا بداند.
وی با تاکید بر اهمیت بیماریابی افزود: در همین راستا به ۵۰ هزار کیت تشخیص کرونا نیاز داریم که قرار است با همکاری صنایع تامین شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همچنین بر ضرورت پیشگیری از برگزاری هرگونه تجمع و شرکت در دورهمی و عزاداری تاکید کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: براساس بازرسیها انجام شده رعایت پروتکلهای بهداشتی در این استان پنج درصد بهبود یافته است.
دکتر عبدالمحمد خواجهئیان افزود: همچنین استفاده عمومی از ماسک نیز در استان بوشهر ۲ درصد افزاش یافته است.
وی یادآور شد: میزان ابتلا در پیک پنجم کرونا در استان بوشهر از ۱۲هزار و ۹۳۳ نفر در تیرماه به ۱۶هزار و ۳۰۰ نفر در مرداد ماه معادل ۳۰ درصد افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: همچنین تعداد جان باختگان ناشی از کرونا نیز در این مدت از ۱۲۸ نفر به ۳۴۴ نفر معادل ۲.۵ برابر افزایش یافته است.
خواجهئیان تاکید کرد: این روند کاهشی بیماری بهعنوان کنترل بیماری نیست و با توجه به شیوع سوشهای جدید در سایر کشورها احتمال آلودگی و سرایت این سویه در کشور و استان بوشهر نیز وجود دارد در همین راستا ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی سرعت بخشی در روند واکسیناسیون نیز ضروری است.
نظر شما