به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، در همین ماه (اوت) اعلام کرده بود که داده ها، نشانگر نیاز به تزریق واکسن تقویتی نیست و تزریق دز سوم واکسن به افرادی که قبلا به صورت کامل واکسن دریافت کرده اند، موجب افزایش نابرابری در دسترسی به واکسن میان کشورهای برخوردار و کم در آمد می شود.
هانس کلاگ رئیس بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت گفت که تزریق واحد سوم واکسن، تجملاتی نیست که تصور شود از سهم دیگرانی که هنوز در انتظار دریافت نخستین واکسن هستند، گرفته شده باشد و در واقع راهی برای ایمن نگهداشتن افراد با آسیب پذیری بالاست.
کلاگ افزایش نرخ انتقال ۲ هفته گذشته کووید - ۱۹ را در اروپا به همراه میزان پائین واکسیناسیون در برخی کشورها، عمیقا نگران کننده دانست.
به گفته سه تن از مقامات اتحادیه اروپا، با افزایش شمار بستری ها در بیمارستان های آمریکا این سازمان قصد دارد به کشورهای عضو توصیه کند که بار دیگر ممنوعیت سفر مسافران از آمریکا را اعمال کنند. بیشتر کشورهای اروپایی از ماه ژوئن مرزهای خود را به روی آمریکایی ها باز کردند و امیدوار بودندبازگشت گردشگران اروپایی رونق را به این صنعت در اروپا بازگرداند.
رویترز نخست خبر تصمیم جدید اتحادیه اروپا برای اعمال ممنوعیت سفر اتباع آمریکایی را منتشر کرد و مقامات اروپایی تشریح کننده این طرح اجازه نداشتند درباره این موضوع تا قبل از اعلام آن در روز دوشنبه صحبت کنند و به همین دلیل از افشای نام خود خودداری کرده اند.
روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد: تعداد بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که در بیمارستان های سراسر این کشور بستری شده اند، برای اولین بار از زمان اوج بیماری در زمستان گذشته، به طور متوسط به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در روز افزایش یافته است.
شمار بستری ها در بیمارستان های آمریکا در ۲ ماه گذشته، تقریبا ۵۰۰ درصد افزایش داشته است که به ویژه در ایالت های جنوبی مشهود بوده است. کاهش نرخ واکسیناسیون و مخالفت سیاسی گسترده با اقدامات مربوط به بهداشت عمومی مانند لزوم استفاده از ماسک، به این بحران دامن زده است.
بر اساس تازه ترین آمار از زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ در آمریکا تاکنون بیش از ۳۹ میلیون و ۶۶۵ نفر به این بیماری مبتلا شده اند و این بیماری به مرگ ۶۵۴ هزار و ۶۸۹ نفر در این کشور منجر شده است.