روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد روز سه شنبه به نقل از دکتر یوسف مهر افشان گزارش داد: برخی از تقاضاهای موجود در خصوص تزریق سرم به اصرار بیماران اتفاق میافتد.
وی اضافه کرد: سرم صرفا برای بیمارانی است که رمدسیویر تزریق می کنند یا بیمارانی که بی اشتها شده و ضعف و بیحالی ناشی از کمبود آب و مواد غذایی دارند اما این گونه جا افتاده که وقتی بیمار کم آب میخورد باید سرم تزریق کرد یا هر گاه پایمان به درمانگاه می رسد سرم بزنیم.
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان خراسان رضوی گفت: در حالی که آب سالم، آب میوههای طبیعی، گاه در روند بهبودی بیمار اثرگذارترند اما بسیاری از بیماران و همراهانشان اصرار بر تزریق سرم دارند.
مهرافشان افزود: با واردات سرم که اخیرا انجام شده است احتمالا در روزهای آینده وضعیت توزیع سرم در داروخانه ها بهبود خواهد یافت.
وی در خصوص تامین رمدسیویر مورد نیاز درمان بیماران کرونایی در مشهد هم اظهار کرد: با هماهنگی با استانداری و ستاد کرونا در خراسان رضوی، انحصار ارائه این دارو در داروخانه های دولتی که باعث تجمع و ازدحام مراجعه کنندگان و افزایش میزان گسترش ویروس در شهر میشد برداشته شد.
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر این دارو صرفا برای بیماران بستری در بیمارستانها و مراکز منتخب در ۲۳ داروخانه دولتی و خصوصی سطح شهر توزیع میشود.
مهرافشان با اشاره به اهمیت رعایت پروتکل های استاندارد درمانی ویژه بیماران کرونایی به خصوص در بخش سرپایی افزود: برخی از داروهای درمان کرونا اگر در زمان مناسب و تحت شرایط خاص مصرف نشوند حتی به تشدید بیماری منجر خواهند شد. لذا مصرف بی رویه و خودسرانه این داروها و رعایت نکردن پروتکل های استاندارد درمانی در برخی موارد میتواند بیماری و شیوع آن را دامن بزند.
هم اکنون هزار داروخانه در استان خراسان رضوی دایر است.
نظر شما