سعید محمدی دهنایبی روز سه شنبه در گفت و گویی بیان کرد: با حضور نمایندگان اداره کل غله، اداره بهداشت، سازمان صمت، اداره تعزیرات حکومتی و اتحادیه نانوایان، از واحدهای نانوایی به صورت روزانه بازدید میشود و در این بازدیدها عرضه خارج از شبکه آرد، رعایت درصد سبوسگیری و میزان مصرف روزانه آرد بر حسب سهمیه دریافتی، مورد آنالیز قرار میگیرد و در صورت مشاهده تخلف از سوی بازرسان، سهمیه واحدهای متخلف، کسر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اولویت اداره کل غله استان قم، درجهبندی واحدهای نانوایی است، تصریح کرد: در جهت ارتقای سلامت و کیفیت نان، واحدهای نانوایی را درجهبندی میکنیم؛ بر این اساس، فرمهایی تعبیه شده و در اختیار بازرسان قرار گرفته که در حین بازدید از نانواییها، تکمیل خواهد شد.
وی ادامه داد: بر مبنای درجهبندی، واحدهایی که مشکلات بهداشتی داشته باشند، باید برای رفع نواقص اقدام کنند همچنین در صورتی که واحد صنفی نیاز به بهسازی و نوسازی تجهیزات داشته باشد، با تخصیص تسهیلات در جهت بهروزرسانی اقدام خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم خاطرنشان کرد: پس از انجام گرفتن بررسیها، در قالب افزایش سهمیه آرد، واحدهای درجه یک و کیفی تشویق خواهند شد.
گندم مورد نیاز استان قم در سیلوی بتنی شهید نخعی که در جنوب غربی شهر قم قرار دارد، ذخیره میشود، این سیلو دارای ظرفیت ذخیره سازی ۱۰۸ هزارتن گندم و ۳۶ کندو میباشد، این سیلو با توان تخلیه و بارگیری ۲۰۰ تن در ساعت از امکانات مناسب و تجهیزات کامل تخلیه و بارگیری گندم برخوردار است.
قم دارای بیش از یکهزار واحد نانوایی شهری و روستایی دارای مجوز و سهمیه آرد است که متولیان آنها بهصورت متمرکز در سامانه مربوطه اقدام به خرید سهمیه تخصیصی میکنند.
نظر شما