سرپرست بسیج جامعه پزشکی: توفیقات مبارزه با کرونا باید مستندسازی شود

مشهد- ایرنا- سرپرست سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: تاکنون در مسیر مبارزه با ویروس کرونا موفقیت‌های بسیاری به دست آمده است که باید مستندسازی کرده و از آن‌ها استفاده کنیم.

دکتر مسلم چشمی روز چهارشنبه در دیدار با فرماندار کاشمر اظهار داشت: حدود ۲ سال است که کشور درگیر بحران کرونا است و در این راه همچون دیگر کشورها فراز و فرودهای بسیاری داشته‌ است که می‌طلبد از مواردی نیز که با توفیق همراه نبوده است، درس بگیریم تا در آینده تکرار نشود.

وی طرح شهید سلیمانی را الگویی موفق برای کنترل و مدیریت کرونا دانست و عنوان کرد: این طرح اخیرا به‌روزرسانی شده و نسخه جدید آن در چند روز گذشته به تمامی نواحی بسیج و سپاه‌ استان‌ها اعلام شده و تلاش شده با تقویت نقاط قوت، نقاط ضعف آن پوشش داده شود که از توان تمامی اقشار بسیج استفاده کره ایم.

سرپرست سازمان بسیج جامعه پزشکی تصریح کرد: مبارزه با اپیدمی‌ها یک مبارزه دسته‌جمعی است و کار یک فرد، گروه و صنف نیست و همه باید در این مسیر همکاری و هم‌افزایی داشته باشند.

وی عنوان کرد: بسیج اصناف با چند تولیدکننده داخلی برای تأمین دستگاه‌های اکسیژن ساز قراردادهایی را منعقد کرده است و به گونه ای برنامه ریزی شده تا با کمک بسیج محلات، ویروس کرونا را در هر محله سرکوب کنیم.

چشمی بیان کرد: البته بسیج اصناف باید پیگیری کند و دستگاه اکسیژن ساز را برای نیازمندانی که در خانه به آن احتیاج دارند تهیه کرده و در اختیار آنان قرار دهد.

فرماندار کاشمر نیز گفت: شهرستان کاشمر به دلیل موقعیت جغرافیایی و نیز شرایط گردشگری و زیارتی، نسبت به دیگر شهرستان های پیرامونی شاهد رفت و آمد بیشتری از سوی زائران و مسافران است.

مسلم ساقی اظهار داشت: از سویی این شهرستان، قطب درمانی این منطقه محسوب می شود و مراجعات بسیاری حتی از خارج استان دارد، به طوری که وقتی وضعیت سیستان و بلوچستان به لحاظ شیوع کرونا بحرانی شد، ما از چابهار و خراسان شمالی نیز بیمار بستری داشتیم.

وی با بیان اینکه قریب نیمی از بیماران بستری در این شهرستان در چند روز گذشته غیربومی بوده اند، افزود: در حوزه پیشگیری و درمان در شهرستان کاشمر اقدامات مناسبی صورت گرفته است و با همدلی و همراهی دستگاهها، کمترین هدررفت انرژی را در این منطقه داشته‌ایم.

فرماندار کاشمر با اشاره به اینکه آمار کاشمر در میزان بستری‌ها و فوتی‌ها از متوسط استان پایین تر است، تصریح کرد: ما از ابتدای شیوع ویروس کرونا زمان را از دست نداده و با تشکیل جلسات مبارزه با کرونا در شهرستان، خرد جمعی را اساس تصمیم‌گیری‌ها قرار دادیم که بسیار موثر بود.

ساقی افزود: طرح شهید سلیمانی در ابتدا با قوت و قدرت بسیار اجرا شد و یکی از طرح‌های موفق در حوزه کرونا بود اما اکنون به لحاظ بیماریابی و قرنطینه معکوس، کمرنگ تر شده است که باید آسیب شناسی و بازسازی شود.

ساقی گفت: متأسفانه در چند روز اخیر کمبود واکسن در شهرستان مشهود است، هرچند در کاشمر روزانه تا هزار و ۸۰۰ دُز تزریق داشتیم، اما ما تا سه هزار دز ظرفیت واکسیناسیون داریم اما به دلیل کمبود واکسن، روزانه هزار دُز بیشتر در شهرستان تزریق نمی‌شود.

وی افزود: به‌رغم اینکه مرکز تجمیعی واکسیناسیون سپاه در مناطق کم برخوردار کاشمر راه‌اندازی شده است اما این مناطق از واکسیناسیون استقبال چندانی نمی‌کنند و روزانه کمتر از ۵۰ نفر تزریق داریم که می‌طلبد در این خصوص فرهنگ‌سازی و تبلیغات بیشتری صورت گیرد.

فرماندار کاشمر افزود: در موج پنجم بیشتر مبتلایان به ویروس کرونا از مناطق کم برخوردار هستند.

کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری مشهد قرار دارد.

 بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۹۹۲ هزار و ۶۳ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و بیماری کووید ۱۹ جان ۱۰۷ هزار و ۷۹۴ نفر را در کشورمان گرفته است. 
همچنین چهار میلیون ۲۰۵ هزار و ۹۲۷ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha