به گزارش ایرنا، محمود زارع چهارشنبه شب در نشستی با اعضای شورای اسلامی بخش مرکزی مهریز افزود: اساسیترین نیاز بر اساس شرایط و توصیههای مقام معظم رهبری و شعار سال ۱۴۰۰ ، تلاش همگانی مسئولان و خیران برای ایجاد اشتغال مفید با بهرهگیری از تمامی ظرفیتهاست .
وی با بیان اینکه برای اشتغال مردم به خصوص جوانان در روستاها ظرفیت های لازم در بخشهای مختلف وجود دارد، ادامه داد: اعضای شوراها و دهیاران روستا برای ایجاد اشتغال جوانان و اجرای طرحهای اشتغالزایی در مناطق مختلف نسبت به جذب سرمایهگذاران بر اساس قابلیتها اقدام کنند.
این مسئول اظهار کرد: هدف اصلی و رویکرد دولت در سالهای اخیر توجه به تولید و اشتغال پایدار به خصوص در روستاها بود، قطعا این هدف مهم که تحقق آن موجب کاهش ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی میشود باید همه مسئولان بیش از گذشته وظایف خود را در روستاها انجام دهند.
زارع تصرح کرد: شناسایی ظرفیتهای هر منطقه روستایی، خیران، سرمایهگذاران و برنامهریزی برای جذب آنها موضوعی مهم در ایجاد تولید و اشتغال است و هرچند در برخی شهرستانها در این ارتباط مهم کارهایی صورت گرفت ولی به دلیل اهمیت موضوع اصلا مناسب نیست .
همچنین مهدی شکری بخشدار مرکزی مهریز به اهمیت پیگیری شعار سال و ایجاد تولید و اشتغال در مناطق روستایی اشاره کرد که باید دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها تمامی هم و غم خود را برای شناسایی ظرفیتها و ایجاد زمینه لازم برای کمک به مردم و جوانان صرف کنند.
یکسال گذشته در قالب ۲۰ طرح و ۱۸۰ پروژه عمرانی و فرهنگی ۲۰۰ میلیارد ریال از محل بودجه دهیاریها صرف روستاهای شهرستان مهریز شد.
از جمعیت ۵۵ هزار نفری مهریز ۳۵ درصد در پنج دهستان ارنان، خورمیزات، تنگچنار، بهادران و میانکوه در ۱۴۰ روستا زندگی میکنند در حالیکه ۸۷ درصد از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت یزد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی میکنند و از مجموع جمعیت استان ۹ هزار نفر نیز عشایر هستند که عمدتا در شهرستان های خاتم و ابرکوه سکونت دارند.
شهر مهریز مرکز این شهرستان در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد و در کنار راه ارتباطی تهران- یزد به کرمان، بندرعباس، زاهدان و ایرانشهر قرار دارد.
نظر شما