به گزارش روز شنبه ایرنا، علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در قم، افزود: دانشگاه مجازی اربعین حسینی(ع) دانشگاههای کشور از سوم شهریور ماه آغاز و تا ۱۱ مهرماه سالجاری ادامه دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان ابراز داشت: تاکنون بیش از ۲۰ هزار نفر از دانشجویان در دانشگاه مجازی اربعین ثبت نام کرده اند و پیش بینی می شود در روز های آینده و نزدیک شدن به ایام اربعین آمار شرکت کننده ها افزایش یابد.
عضو هیات رییسه دانشگاه فرهنگیان در ادامه اظهارکرد: با تاسیس دانشگاه فضای مجازی اربعین و دعوت از دانشجویان سراسر کشور امکان جذب دانشجویان و استفاده از برنامه های این دانشگاه که شامل تشکیل موکب های مجازی، برگزاری مراسم عزاداری، احیای فرهنگ کمک های مومنانه و بهره مندی از محفل سخنرانان مذهبی فراهم خواهد شد.
وی ابراز کرد: دانشگاه تربیت محور فرهنگیان به لحاظ بر خورداری از یکهزار و ۵۰۰ تشکل فعال دانشجویی و دانشجو معلمان متدین همراه با مدیران و اساتید مجرب از انجام رسالت خود در تربیت معلمان دینی و انقلابی برای آینده نظام تعلیم و تربیت غفلت نمی کند.
محمدی ادامه داد: کرونا نه تنها فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه را متوقف نکرد بلکه با نگاه فرصت به فضای مجازی، برنامه های فرهنگی، اجتماعی، دینی و قرآنی این دانشگاه از نظر تنوع، تکثر و میزان پوشش دهی تا سه برابر نسبت به شرایط عادی رشد داشته است.
به گفته وی، ماموریت دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم دینی و انقلابی بر اساس اسناد بالا دستی مانند سند تحول بنیادین ، بیانیه گام دوم انقلاب،رهنمود های مقام معظم رهبری و اساسنامه این دانشگاه راهبردی نظام است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان افزود: این دانشگاه پس از حضور مقام معظم رهبری در سال ۹۷ مسیر تعالی را به سرعت گذرانده و در حال حاضر نزدیک به ۱۶۰ هزار دانشجوی پیوسته و مهارتآموز استخدامی های آموزش و پرورش را برای شغل معلمی در سی و یک استان و ۹۸ پردیس و مرکز آماده می کند.
عضو هیات رییسه دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: اگرچه این دانشگاه به لحاظ نو پا بودن از نظر رفاهی و زیر ساختی با مشکلاتی مواجه است اما دانشگاه فرهنگیان در حوزه های فرهنگی ،اجتماعی،دینی و انقلابی جزو دانشگاههای برتر کشور است که کسب عنوان برتر در جشنواره ملی قرآن و عترت سال جاری دانشجویان کشور بخشی از این موفقیت ها است.
گفتنی است در دانشگاه مجازی اربعین سرفصل های " آسیب شناسی اجتماعی کنش های اربعینی مردم ایران، " اربعین از منظر قدرت نرم ظرفیت های دیپلماسی غیررسمی"،"مساله شناسی راهبردی اربعین، با تاکید بر پیمایش ها و پژوهش ها"، " کارگاه رسانه شناسی اربعین" و مبانی فکری و فلسفی پیاده روی اربعین" توسط صاحبنظران ارائه خواهد شد./
نظر شما