علی علیزاده در این جلسه که استاندار آذربایجانشرقی و تعدادی از نمایندگان مجلس حضور داشتند، افزود: روند پیشرفت پروژه بیمارستان عجبشیر طی یک سالونیم گذشته به اندازه ۶ سال قبل از آن بوده است و امروز به فضل خدا و با تلاش مجموعه وزارت بهداشت، مردم شریف عجبشیر از این مرکز درمانی بهرهمند هستند.
وی همچنین درباره نواقص و تجهیزات بیمارستان نوساز امام خمینی(ره) عجبشیر اظهار داشت: این بیمارستان هماکنون با بعضی نواقص به ویژه با نبود دستگاه «سی تی اسکن» مواجه است و امیدواریم با دستور ویژه مقام عالی وزارت بهداشت هرچه سریعتر شاهده بهرهمندی بیماران از این دستگاه باشیم.
دکتر بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت و درمان نیز در پاسخ به علیزاده گفت: بنده در اسرع وقت و به محض ترخیص دستگاههای «سی تی اسکن» از گمرک، دستور تجهیز بیمارستان امام خمینی(ره) عجبشیر به این دستگاه را صادر خواهم کرد.
مراغه استعداد تبدیل شدن به قطب درمانی جنوب استان را دارد
علیزاده همچنین در این دیدار با اشاره به تمرکز امکانات درمانی - پزشکی در تبریز گفت: مراغه و عجبشیر و شهرستانهای اطراف آن با دارا بودن چندصد هزار جمعیت از کمبود بسیاری از خدمات درمانی رنج میبرد و مردم این دو شهر مجبور هستند در برخی از موارد برای دریافت خدمات درمانی به تبریز مراجعه کنند.
وی همچنین در توضیح وضعیت کنونی کرونا در مراغه اظهار داشت: مراجعه بیماران کرونایی در بیمارستانها به حدی است که اکنون اورژانس بیمارستان اصلی شهر نیز مملو از بیماران کرونایی بوده و این درحالی است که بسیاری از بیماران از شهرهای مختلف همجوار به بیمارستانهای مراغه مراجعه میکنند.
وی تاکید کرد: حل این مشکل دقیقا همان چیزی است که ما به شدت دنبال آن هستیم که با تبدیل شدن مراغه به قطب درمانی جنوب استان و تمرکززدایی از مرکز تحقق مییابد.
به گزارش ایرنا نمایندگان استان آذربایجانشرقی امروز در محل دانشگاه علومپزشکی تبریز میزبان وزیر بهداشت و درمان بودند و سفر به تبریز جزو اولین مقاصد سفرهای استانی دکتر عیناللهی بود.
نظر شما