مهدی طالبی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: انقلابی بودن و همراه بودن آن با عقلانیت از توصیههای رهبر معظم انقلاب است که در دیدارشان با اعضای هیات دولت مطرح کردند.
وی ادامه داد: برخی در ابتدای انقلاب به اسم انقلابیگری در بعضی مسائل بسیار افراط میکردند که اشتباه بود و برخی نیز به خاطر اینکه در مسیر عقلانیت حرکت نمیکردند پس از سالها تغییر رویه دادند و این رفتارشان تبدیل به تفریط شد بطوریکه در عرصه سیاسی، یک چرخش صد و هشتاد درجه داشتند.
این دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک گفت: اکنون نیز اگر انقلابی بودن و عقلانیت با افراط و تفریط همراه شود باعث خواهد شد دوباره مجبور شویم در سالهای آینده این رفتار را اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نماد بارز عقلانیت انقلابی هستند افزود: در شرایط کنونی که با شیوع کرونا نیز درگیر هستیم معظم له با مدیریت عقلانی به رفع این بحران اقدام کردند و به صورت استوار به میدان آمدند و دچار افراط و تفریط نشدند.
طالبی ادامه داد: تبعیت از دستورات و منویات رهبر معظم انقلاب به معنای آن است که باید در مسیر عقلانیت انقلابی حرکت کنیم.
رهبر معظم انقلاب، ششم شهریور ماه در نخستین دیدار با اعضای دولت سیزدهم، بازسازی انقلاب در همه عرصههای مدیریتی، انقلابی بودن همراه با عقلانیت، مردمی بودن و رفتن به میان مردم، توجه به عدالت در همه دستورالعملها، احیا و ترمیم اعتماد و امید مردم، ضرورت اجرای وعدهها و یکی شدن حرف و عمل مسوولان و مبارزه با بسترهای فساد را از محورهایی عنوان کردند که باید اولویت کاری دولتمران و مسوولان قرار گیرد.
آیتالله خامنهای یکی از نکات مهم در مقوله تحول را "استفاده از خرد جمعی و عقلانیت" دانسته و گفتند: در باب تحول باید از دیدگاههای نخبگان خارج از دولت، بدون در نظر گرفتن بحثهای سیاسی و جناحی استفاده شود.
ایشان، حرکت بر ریل انقلاب و ایجاد تحرک انقلابی در همه بخش های مدیریت اقتصادی، سازندگی، خدمترسانی، سیاست خارجی، فرهنگ، آموزش و دیگر بخشها را ضروری خوانده و در عین حال تأکید کردند که انقلابی بودن باید با عقلانیت، اندیشهورزی و خردمندی همراه باشد و این شیوه جمهوری اسلامی از آغاز بوده است.
رهبر معظم انقلاب همچنین با تأکید بر اهمیت "فرهنگ و رسانه"، ساختار فرهنگی کشور را دارای اشکال و نیازمند بازسازی انقلابی خوانده و حرکت انقلابی را به معنای حرکت بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت و نه حرکت بیهوا و بیحساب دانستند.
نظر شما