بیژن سلیمان پور روز دوشنبه در جلسه شورای اطلاعرسانی استان قم، افزود: فعالیتهایی در راستای واکسن هراسی و ترویج شبهات در شبکههای اجتماعی قم در حال انجام است که باید توسط دستگاههای ذیربط رصد و پیگیری شود.
وی اضافه کرد: قدرت اقناعسازی وزارت بهداشت در زمینه لزوم واکسیناسیون صد درصد نبوده و بخشی از این مساله ناشی از گرفتاریهای مسئولان به دلیل مدیریت بحران کروناست.
وی تاکید کرد: وزارت بهداشت باید کمیتهای برای پاسخگویی به شبهات واکسیناسیون علیه کرونا ایجاد کند و از ورود غیرمتخصصان به مسائل تخصصی پزشکی جلوگیری شود.
سلیمان پور با تاکید بر بازنشر واکسیناسیون علما، مراجع و شخصیتهای حوزوی در فضای مجازی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت اول و آخر برای حفظ سلامت مردم، واکسیناسیون علیه بیماری کروناست.
وی با بیان اینکه هماکنون همه کشورها به دنبال انجام واکسیناسیون سراسری هستند، خاطرنشان کرد: نمیتوانیم خلاف مسیر آب حرکت کنیم و دانش روز را برای کنترل بیماری نادیده بگیریم؛ واکسیناسیون باید باقوت، سرعت و دقت انجام شود.
وی گفت: مراکز آموزشی، دانشگاه و مدارس، همه مراکز آموزشی اعم دانشگاهها حوزهها و مدارس اول مهرماه آغاز به کار خواهند کرد و آموزش تعطیل شدنی نیست.
معاون استاندار قم افزود: تصمیمگیری در زمینه حضوری و غیرحضوری و یا تلفیقی بودن کلاسهای آموزشی، منوط به کار کارشناسی وزارتخانههای ذیربط و ستاد ملی کرونا با اولویت حفظ سلامت مردم است.
وی با اشاره به اینکه اگر تلاش رسانهها نبود قطعا مدیریت وضعیت کرونا از دست ما خارج میشد، اضافه کرد: همه رسانههای شنیداری و گفتاری و نوشتاری استان را ظرفیتی در راستای اصلاح امور و خدمت بیشتری به مردم میدانیم از همه خبرنگاران که در راستای اعتلای وضعیت کشور تلاش میکنند، تقدیر میکنیم.
سلیمان پور با تاکید بر اینکه مسئولان با همه باقوت مشغول خدمت به مردم باشند، ادامه داد: الان انتظاری برای جامعه ایجاد شده و از دولت جدید انتظار میرود اتفاقات خوبی در فضای معیشت، اقتصاد و شاخصهای فرهنگی رخ دهد؛ باید مراقبت کنیم تا این توقعات در کوتاهمدت بهقدری بالا نرود که توان و انرژی ملت را بگیرید و بهوسیله ای از سوی مخالفان برای سوءاستفاده تبدیل شود.
وی با بیان اینکه باید امیدآفرینی در جامعه نسبت به آینده باید افزایش یابد، گفت: همه باید کمک کنند تا دولت، سیاستها و برنامههای خود را به مرحله اجرا بگذارد.
وی با اشاره به امضای حکم شهردار توسط وزیر کشور، گفت: عملکرد مدیریت شهری قم در دوره گذشته قابل قبول بوده، هر چند شاید مطالبات همه مردم را نتوانسته باشد پوشش دهد، ولی امیدواریم با همان قوت مدیریت شهری خدمت به مردم را ارائه دهد.
سلیمان پور همچنین گفت: از فردا صبح روز سهشنبه ۱۶ شهریورماه جاری، برای یک اقدام خوب و مثبت زیرساختی در حوزه آب و فاضلاب قم و با هدف افزایش کیفیت، شاخص و کمیت آب استان طرحی آغاز میشود.
وی افزود: احتمال دارد با آغاز این طرح، از فردا صبح حداکثر تا ساعت ۲۲ روز چهارشنبه در برخی مناطق استان با افت فشار و کاهش کیفیت آب مواجه شویم، ولی قطعی کامل آب نخواهیم داشت.
وی تاکید کرد: نیاز به ذخیره آب نیست، زیرا قطعی و افت فشار آب ناچیز خواهد بود.
وضعیت کرونایی قم که از ۲۷ خردادماه پس از ۴۰ روز از وضعیت نارنجی به زرد بهبود یافته بود بر اساس آخرین رنگبندی اعلام شده توسط نرمافزار ماسک، از تاریخ نهم تیرماه جاری بار دیگر جزو شهرهای نارنجی و از ۲۳ تیرماه مجددا در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفت.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما