به گزارش روز دوشنبه ایرنا، تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی برای تأمین بذر گواهی شده از مبلغ سه هزار و ۱۳۹میلیارد ریال در شهریور ماه سال ۱۳۹۹، به مبلغ ۱۴هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال در شهریور ماه سال جاری افزایش یافته است که نشان از افزایش ۴.۵ برابری تسهیلات پرداختی در این بخش طی مدت یاد شده دارد.
بر اساس این گزارش، تأمین بذر گواهی شده به عنوان سرمایه ژنتیکی و یکی از عوامل اساسی رشد و پایداری تولید کشاورزی به ویژه در زیر بخش زراعت، جزو اولویت های این بانک در پرداخت تسهیلات قرار دارد که تسهیلات پرداختی به این بخش رشد قابل توجهی داشته است.
در این گزارش، با پرداخت این مبلغ در سال جاری، علاوه بر پوشش افزایش قیمت بذرگواهی شده، میزان بذر بیشتری برای بخش کشاورزی فراهم شده است.
رشد دو برابری پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در سال جاری
از ابتدای سال تاکنون تعداد ۱۵هزار و ۶۰۱ فقره تسهیلات، در مجموع به مبلغ ۲۴هزار و ۸۵۳ میلیارد ریال برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی توسط بانک کشاورزی پرداخت شده است.
تسهیلات پرداختی این بانک برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از مبلغ ۱۲هزار و۷۷۰ میلیارد ریال در شهریور سال۱۳۹۹ به مبلغ ۲۴هزار و۸۵۳ میلیارد ریال در شهریورماه سال جاری افزایش یافته است که حاکی از افزایش نزدیک به ۲برابری تسهیلات پرداختی در این بخش،طی مدت یاد شده است.
بر اساس این گزارش، تسهیلات پرداختی این بانک برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۳۹۹ از رشدی حدود ۹۵درصد برخوردار بوده است و با پرداخت این مبلغ در سال جاری علاوه بر پوشش افزایش قیمت ماشین های کشاورزی،تعداد بیشتری از این ماشین ها به ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی افزوده شده است.
در این گزارش آمده است: برنامه عملیاتی تعیین شده از سوی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی برای پایان سال جاری مبلغ ۳۰هزار میلیارد ریال تعیین شده است که تا کنون حدود ۸۳ درصد از این برنامه محقق شده است.
شایان ذکر است،توسعه مکانیزاسیون به عنوان یکی از عوامل اساسی رشد و پایداری تولید کشاورزی به ویژه در زیر بخش زراعت، جزو اولویت های این بانک در پرداخت تسهیلات قرار دارد که تسهیلات پرداختی به این بخش رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
به گزارش ایرنا، طبق سیاست بانک کشاورزی، ۸۹ درصد این تسهیلات مستقیم در بخش کشاورزی و صنایع وابسته و بقیه نیز به صنایع مرتبط بخش کشاورزی پرداخت می شود و کمتر از ۱۰ درصد این مبلغ به بخش غیرکشاورزی تخصیص پیدا می کند.
با توجه به شرایط کشاورزان در دوران کرونا و وضعیت فعلی اقتصادی، کشاورزان دارای اقساط معوق می توانند با پرداخت بخشی از اقساط شامل امهال بانکی شوند و بقیه اقساطشان با تغییر سررسید، پرداخت شود.
نظر شما