محسن کهرازهی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظها داشت: امسال با اعتبار بیش از ۵٧ میلیارد ریال برنامه تجهیز ۶٠٠ هکتار از اراضی کشاورزی میرجاوه به سیستمهای نوین آبیاری در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفت که تاکنون ۱۵۰ هکتار آن محقق شد.
وی ادامه داد: همچنین ۳۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی میرجاوه نیز با پیشرفت فیزیکی حدود ٧٠ درصد در حال تجهیز شدن به سیستم آبیاری نوین هستند.
مدیر جهاد کشاورزی میرجاوه گفت: صرفه جویی در مصرف آب، سرعت بالای رویش گیاه، بکارگیری کود همزمان با آبیاری، جلوگیری از رشد بی رویه علفهای هرز، صرفهجویی در مصرف انرژی، برداشت راحتتر محصولات و افزایش کمی و کیفی محصولات از مزایای بکارگیری روشهای نوین آبیاری بشمار میرود.
وی ادامه داد: برای اجرای سیستمهای نوین آبیاری درمیرجاوه هیچ محدودیتی وجود ندارد به طوریکه دولت نیز برای تشویق کشاورزان به این امر ۸۵ درصد هزینه اجرایی سیستمهای نوین آبیاری را بصورت بلاعوض تامین و پرداخت میکند.
کهرازهی افزود: متقاضیان با داشتن مجوز برداشت آب و مدارک کامل زمین میتوانند از طریق سامانه طرح توسعه ساماندهی نوین آبیاری نامنویسیتا نسبت به اجرای سیستم برای اراضی زراعی و باغات آنان از سوی سازمان جهاد کشاورزی اقدام شود.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون افزون بر سه هزار هکتار از زمینهای کشاورزی میرجاوه به سیستمهای کمفشار، بارانی و قطرهای مجهز شدهاند.
به گزارش ایرنا شهرستان میرجاوه دارای سه هزار و ۲۰۰ هکتار باغات و هفت هزار هکتار محصولات زراعی است.
میرجاوه از توابع سیستان و بلوچستان در ۷۵ کیلومتری شرق زاهدان مرکز این استان و در همسایگی کوه آتشفشان نیمه فعال تفتان و هم مرز با پاکستان قرار دارد.
نظر شما