۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 84463220
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هر پرواز بر فراز اقیانوس اطلس ۳ هزار دلار زیان به اقتصاد جهان

تهران-ایرنا- محققان دانشگاه های لندن و برخی دیگر از کشورهای اروپایی بتازگی در بررسی تاثیرات هزینه اقتصادی بحران آب و هوایی برآورد کردند که تاثیرات آب و هوایی پروازها بر فراز اقیانوس اطلس که قاره آمریکا را از اروپا جدا می‌کند، می تواند ۳ هزار دلار به اقتصاد جهان ضرر برساند.

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین نوشت، یک پرواز بازگشت از انگلیس به نیویورک می تواند در بلندمدت بیش از ۳ هزار دلار هزینه داشته باشد که به دلیل تاثیرات آن بر بحران آب و هوایی است.

محققان هزینه های اقتصادی بحران آب و هوایی را بررسی کرده اند و به این نتیجه رسیده اند که این هزینه می تواند حدود ۳۷ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را در قرن حاضر کاهش دهد که بیش از دو برابر کاهش تجربه شده در رکود بزرگ اقتصادی جهان است.

آنها چنین برآورد می کنند که هر تُن دی اکسید کربن منتشر شده می تواند ۳ هزار دلار به ضرر اقتصاد جهانی تا پایان قرن حاضر باشد.

این تحقیقات را گروهی از کارشناسان از دانشگاه کمبریج، کالج لندن و امپریال کالج لندن و شرکای بین المللی آنها از سوئیس، آلمان، آمریکا واتریش انجام داده اند.

نویسندگان این گزارش عنوان کردند که در بیشتر موارد چنین براورد می شود که آتش سوزی جنگل ها، سیل، خشکسالی و دیگر تاثیرات بحران آب و هوایی تاثیر فزاینده ای بر کاهش رشد اقتصادی دارد.

دکتر کریس بریرلی از دانشگاه کالج لندن گفت: تغییرات آب و هوایی امکان بروز رویدادهایی مانند موج جدید گرما در آمریکای شمالی و سیل در اروپا را افزایش می دهد.

وی افزود، ما همچنان به درک بهتری درباره تاثیر آب و هوا بر رشد اقتصادی نیاز داریم اما حتی در خصوص تاثیرات کوتاه و بلندمدت چنین تاثیری، کاهش گازهای آلاینده به نیازی فوری تبدیل شده است.

جارومو کیلسترا از موسسه بین المللی تحلیل سیستم های کاربردی و کارشناس کالج امپریال لندن در این زمینه گفت: تاثیر اقتصادی بحران آب و هوایی بستگی به این موضوع دارد که کشورها تا چه اندازه آمادگی دارند با کاهش گازهای آلاینده با بحران آب و هوایی بجنگند.

دکتر جیمز رایزینگ از دانشگاه دلاویر و مدرسه علوم اقتصادی و سیاسی لندن گفت: هر چه بیشتر درباره تهدیدهای تغییرات آب و هوایی آگاهی کسب می کنم نیاز بیشتری به اقدامات فوری حس می شود. ما هر ساله شاهد هستیم بلاهای طبیعی بیشتری به تغییرات اب و هوایی ربط دارند و تا به صفر رساندن انتشار گازهای آلوده کننده هوا این اوضاع وخیم تر می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha