به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی روز سهشنبه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: مبارزه با این موضوع جزو مسایل مهم کشوری و مورد تاکید دولت است و باید با جدیت بیشتری از سوی مسئولان دستگاهها در جریان برنامه منسجم پیگیری شود.
وی با قدردانی از اقدام هایی که تاکنون در استان برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز صورت گرفت به اهمیت تداوم اجرای برنامههای پیشگیری و مبارزه با آن اشاره کرد و ادامه داد: دستگاهها و ادارهها همکاری و تعامل سازندهای در مباحث مرتبط با قاچاق کالا و ارز داشته باشند.
همچنین سرهنگ منوچهر نصیری جانشین فرمانده انتظامی یزد از کشف ۷۳۴ راس دام قاچاق در پنج ماهه سال ۱۴۰۰ به ارزش ۲۵ میلیارد ریال در استان خبر داد و گفت: مبارزه با قاچاق بخشی از اهداف و اولویت هایی است که در استان پیگیری میشود.
در این نشست عبدالرضا انتظاری مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی یزد هم گفت: از چهار هزار و ۳۱۳ دستگاه ماشینآلات بخش کشاورزی تاکنون یکهزار و ۱۳۶ مورد پلاکگذاری شد و این روند همچنان با همکاری جامعه هدف ادامه دارد.
در این نشست مقرر شد، همه دستگاهها و ادارهها، انبارهای خود را در سامانه جامع کالا ثبت کنند تا میزان ذخایر راهبردی و میزان کالاها و گردش آنها پایش شود و پلاکگذاری ماشینآلات حوزه کشاورزی دیگر دستور کار این نشست بود که با هدف جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآوردههای سوختی انجام میشود.
همچنین قبلا رییس سازمان صنعت معدن و تجارت ( صمت ) یزد از رشد ۱۲۱ درصد تعداد پروندههای تشکیل شده و افزایش ۲۱ درصد بازرسیهای در مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی پنج ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در استان خبر داد.
محمدرضا علمداریزدی افزود: در این مدت ۶ هزار و ۶۹۵ مورد بازرسی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان انجام شد که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۲۱ درصد افزایش دارد و تعداد پروندههای تشکیل شده در مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مدت یادشده نیز ۱۲۱ درصد رشد داشت.
جادههای یزد نقش مؤثری در برقراری ارتباط استانهای جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب و شرق و غرب و بالعکس در برخی مواقع راههای آن برای انتقال کالاهای قاچاق مورد سوء استفاده قرار میگیرد.
روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه انواع خودرو سبک و سنگین در جادههای استان یزد در کریدورهای یادشده تردد میکنند.
نظر شما