به گزارش ایرنا؛ «هوشنگ بازوند» روز چهارشنبه در ششمین جلسه شورای گفت و گو بخش خصوصی و دولت که در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ از رسانه ها و مخاطبان خواست به سایت مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مراجعه کنند و این آمار را ببینند و افزود: متاسفانه اگر الان رتبه استان در شاخصه ریسک سرمایهگذاری بیست و هفت و هشت بود، می دیدیم فضای مجازی چه به سر ما می آوردند و با سیاه نمایی مردم را ناامید می کردند اما الان که رتبه دهم کشور را داریم کسی اطلاع رسانی نمی کند.
او همچنین از تمام دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی که با تلاش آنها استان به این رتبه دست یافته قدردانی کرد و گفت: شاخصه امنیت و ریسک سرمایه گذاری یکی از ابعاد مهم توسعه و رونق اقتصادی است، یعنی اینکه سرمایه گذاران با خیال راحت و بدون نگرانی بیایند اینجا سرمایه گذاری کنند و شرایط برای آنها فراهم است که متعاقبا آن پیشرفت، اشتغال و توسعه می آید.
کلیات طرح جامع شهر کرمانشاه در وزات راه و شهرسازی تصویب شده است
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به مشکلات طرح تفصیلی شهر کرمانشاه گفت: به دنبال کلانشهر شدن کرمانشاه از سال ۹۷، به دنبال طرح جامع شهر کرمانشاه بودیم که خوشبختانه پس از پیگیری های زیاد تاکنون کلیات آن در وزارت راه و شهرسازی تصویب شده است.
بازوند با بیان اینکه در طرح تفصیلی و جامع شهر باید به دنبال رفاه و آسایش و زندگی مردم باشیم، از اداره کل راه و شهرسازی استان و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اتاق بازگانی خواست حتما در تصویب مراحل بعد از طرح جامع شهر کرمانشاه از نکته نظرات و دیدگاه های بخش خصوصی به ویژه صنعت ساختمان سازی در جلسات استفاده کنند تا در نهایت طرحی تصویب شود که مورد پذیرش مردم قرار گیرد چون اگر مردم آن را تایید نکنند باز به مشکلات ماده ۱۰۰ و تخلف و مقاومت بر می خوریم و مشکلات سرجایشان باقی خواهند ماند.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه گفت: کلانشهر شدن کرمانشاه در غرب کشور باید موجب ایجاد یک بازار بزرگ، رونق اشتغال و بالا رفتن سرانه درآمد شهروندان شود تا مردم با پرداخت عوارض به موقع و در پی آن افزایش درآمد شهرداری دیگر شاهد پرونده های ماده ۱۰۰ فروش شهر نباشیم.
او همچنین با اشاره به حجم بسیار بالای پرونده های ماده ۱۰۰ شهر کرمانشاه گفت: متاسفانه ماده ۱۰۰ منبع اصلی درآمد شهرداری شده، شهرداری شهر را می فروشد تا درآمد کسب کنند که کاملا خلاف قانون است.
بازوند با اشاره به کارهای خوب شهردار سابق شهر کرمانشاه گفت: شهرداری کرمانشاه باید ماهیانه ۴۳ میلیارد تومان فقط باید حقوق کارکنانش را پرداخت کند و طبیعتا دچار محدودیت های مالی فراوان در اجرای پروژه ها می شود.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود از نظام مهندسی شهر کرمانشاه خواست برای طرح و نما و فرم ساختمان های شهر فکر اساسی انجام دهد، زیرا در روحیه مردم بسیار اثر گذار است.
استان کرمانشاه رتبه ۱۰ کشور از نظر شاخص و ریسک سرمایه گذاری دارد
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در ادامه این جلسه گفت: براساس آخرین پژوهش های مرکز پژوهش های مجلس شواری اسلامی براساس ۳۸ مولفه؛ ۱۷ مولفه آماری و ۲۱ مولفه پیمایشی که از طریق پرشسنامه از تمام فعالان اقتصادی استان ها گرفته می شود، کرمانشاه در مجموع رتبه ۱۰ کشوری از نظر ریسک و امنیت سرمایه گذاری را کسب کرده است.
«امیرحمزه حیدریان» افزود: کرمانشاه از نظر مولفه های پیماشی که سوالات آن از فعالان اقتصادی تمام حوزه ها پرسیده شده و اطلاعات آن جمع آوری می شود رتبه ۱۷ که بهتر از میانگین کشوری و از نظر آماری نیز رتبه ۶ کشور که بدتر از میانگین کشوری است را کسب کرده است.
عوارض شهرداری کرمانشاه برای افتتاح داروخانه لغو شود
در این جلسه همچنین یکی از اعضای انجمن داروخانه های استان کرمانشاه نسبت به عوارضی که شهرداری برای افتتاح داروخانه در شهر کرمانشاه می گیرد انتقاد کرد و گفت: در هیچ استانی سابقه ندارد که هزینه بسیار بالا برای افتتاح یک داروخانه گرفته شود و غیر قانونی و غیر شرعی است که عوارض پنج سال بعد را در زمان افتتاح پرداخت کنید و از استاندار خواست که به این موضوع رسیدگی کنند.
«فرزادفر» اضافه کرد: شهرداری اسم آن را عوارض پسا پیشه گذاشته است که اصلا با عقل و منطق شرع و قانون جور در نمی آید، حتی دیوان عدالت نیز آن را رد کرده اما باز شهرداری بر گرفتن این عوارض سنگین ۷۰، ۸۰ میلیون تومانی در بدو تاسیس داروخانه اصرار می کند و اگر کسی پرداخت نکنند درب داروخانه آن را نیو جرسی می گذارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز بر سنگین بودن عوارض افتتاح داروخانه اشاره کرد و گفت: وضع این عوارض از اختیارات شورای شهر کرمانشاه است و برای تعدیل و یا لغو آن باید شورای شهر تصمیم گیری کند، شورای شهر بر شهرداری قانون وضع کرده است که از داروخانه به عنوان تعرفه های محلی عوراض پسا پیشه دریافت شود.
فخری در ادامه قول داد با تشکیل شورای شهر جدید و انتخاب شهرداری جدید این موضوع را پیگیری کنند.
حجم بالای پرونده های ماده ۱۰۰ رکود صنعت ساختمان سازی در پی داشته است
نماینده انجمن صنعت ساختمان سازی کرمانشاه نیز در این جلسه با ارایه گزارش های متعدد از رکود صنعت ساختمان سازی کرمانشاه، خواستار بازبینی طرح تفصیلی شهر کرمانشاه شد و گفت: این طرح ۱۵ سال پیش وضع شده و الان اصلا کارایی ندارد.
«شادفر» اضافه کرد: طرح تفصیلی که برای شهر کرمانشاه تعریف شده به هیچ عنوان جوابگو مشکلات و مسائل مردم نیست و به همین خاطر مردم تخلف می کنند و تمام پرونده های ساختمان سازی به ماده ۱۰۰ برای پرداخت جریمه ارجاع داده می شوند.
او همچنین از منفعل و بی کارامدی ماده پنج نیز اشاره کرد و گفت: در بسیاری از شهرها مسائل ساختمان سازی در ماده پنج حل و فصل می شود و دیگر نیاز به پرونده ماده ۱۰۰ نیست.
این عضو انجمن صنعت ساختمان سازی با اشاره به مشکلات شورای شهر و گفت: حجم بسیار فراوانی پرونده ساختمان سازی در ماده ۱۰۰ تلنبار شده و منتظر رای است و این باعث شده، بسیاری از سرمایه گذاران و انبوه سازان نسبت به ساخت و ساز در شهر کرمانشاه بی انگیزه شوند و از استان فرار کنند.
شادفر همچنین بیان داشت در طول یک سال گذشته هشت هزار میلیارد تومان در صنعت ساختمان کرمانشاه سرمایه رد و بدل شده و این ظرفیت بسیار بالای برای توسعه استان است و نباید مسئولان باعث رکود آن شوند و حل مشکلات آن را در اولویت قرار دهند.
وی در پایان خوستار این شد در طرح تفصیلی و جامع شهر کرمانشاه حتما از بخش خصوصی مشاوره نظر گرفته شود.
نظر شما