سید محسن نصیرایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۶ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شده است.
وی اظهار داشت: تولید گوشت در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است و پیشبینی میشود تا پایان امسال بیش از ۱۰ هزار تن گوشت سفید در شهرستان درمیان تولید شود.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان گفت: گوشت تولیدی شهرستان علاوه بر مصرف داخل استان به استانهای همجوار از جمله سیستان و بلوچستان صادر میشود.
وی افزود: ۲۷۸ واحد مرغداری در شهرستان درمیان وجود دارد که از این تعداد ۱۹۸ واحد دارای مجوز و ۸۰ واحد فاقد مجوز است و واحدهای فاقد مجوز از طریق مجوز سایر مرغداریها نسبت به جوجهریزی و تولید اقدام میکنند.
نصیرایی درباره ساماندهی مرغداریهای فاقد مجوز گفت: در این خصوص اقداماتی انجام شده ولی با توجه به اینکه واحدهای مذکور به صورت غیرمجاز اقدام به ساخت و ساز کردهاند، بیشتر این واحدها مشکلاتی از قبیل حریم از جمله نزدیکی به راه، نزدیک به روستا و نزدیک به واحدهای صنعتی مجاور را دارند که تاکنون موفق به اخذ پروانه نشدهاند.
وی بیثباتی بازار مرغ، نبود نقدینگی در واحدهای تولیدی و کمرنگ بودن صادرات مرغ و التهاب بازار نهاده را از مهمترین مشکلات پرورشدهندگان مرغ در این شهرستان ذکر کرد و گفت: درمیان حدود یک سوم گوشت مرغ استان خراسان جنوبی را تولید میکند و دومین تولیدکننده گوشت سفید در استان است.
خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در ۱۰۵ کیلومتری بیرجند است.
نظر شما