حسینعلی بخشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کشتارگاه یکسری مسائل حقوقی دارد که تاکنون حل نشده و نیاز است دادستانی مرکز استان برای حل این مشکل ورود جدی داشته باشد چرا که بنیاد علوی برای راهاندازی مجدد کشتارگاه قصد ورود داشت اما نتوانست.
وی بیان کرد: مالک این کشتارگاه برای فروش با قیمت کارشناسی پای کار نمیآید و اخطار هم داده شده است که لغو مجوز کشتارگاه انجام خواهد شد.
فرماندار درمیان گفت: مشکل کشتارگاه طیور و پرونده سرمایهگذار در کارگروه مانعزدایی و پشتیبانی زیر نظر ستاد توسعه خاوران استان هم مطرح شده و مهلت درخصوص لغو پروانه بهرهبرداری به سرمایهگذار داده شده است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان درمیان ۴۰ درصد مرغ خراسان جنوبی را تولید میکند، وجود کشتارگاه در این شهرستان را ضروری دانست و افزود: مجوز جدید راهاندازی کشتارگاه برای سرمایهگذار دیگری در دستور کار قرار دارد.
بخشی گفت: ما از راهاندازی مجدد کشتارگاه فعلی با توجه به اینکه سرمایهگذار پای کار نمیآید، ناامید هستیم از طرفی سرمایهگذاران جدید درون و برون استانی برای خرید کشتارگاه و راهاندازی مجدد آنان اعلام آمادگی کردند که سرمایهگذار همکاری نکرده یا قیمت را آن قدر بالا گفته که سرمایهگذاران دیگر از خرید واحد ناامید شدند.
وی افزود: راهاندزی مجدد کشتارگاه موجود یا ایجاد کشتارگاه جدید جزو ملزومات شهرستان درمیان است و به دلیل تعطیلی این واحد مرغداریهای ما سالهاست که متضرر میشوند.
فرماندار درمیان تصریح کرد: کشتارگاههای دیگر در استان نیز مرغ مرغداران را بهموقع خریداری نمیکنند که این موضوع باعث ضرر به آنان میشود.
وی گفت: راهاندازی این کشتارگاه یا ایجاد کشتارگاه جدید سهم بسزایی در اشتغال و شکوفایی اقتصادی منطقه دارد و از طرفی چرخه صنعت پرورش طیور با فعالسازی کشتارگاه صنعتی کامل میشود.
بخشی بیان کرد: شهرستان درمیان حدود یک سوم گوشت مرغ استان خراسان جنوبی را تولید میکند و سالانه در این شهرستان بیش از ۱۱ هزار تن مرغ تولید میشود.
کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان درمیان با اعتبار ۱۹ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۲ احداث شد که به دلیل مشکلات سرمایهگذاران طرح، این واحد تولیدی به مدت هشت سال غیرفعال است.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در ۱۰۵ کیلومتری بیرجند است.
نظر شما