مسوول بخش استانی جشنواره "حرف آورد" در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین دوره جشنواره ملی حرف آورد ۱۰ برگزیده داشت که چهار نفر آنان از خراسان رضوی بودند.
زهره منوچهری افزود: در این مراسم علاوه بر تجلیل از فاطمه قنبری، زینب اسماعیل زاده، زهرا خدایی و فاطمه خادمی به عنوان برگزیدگان مرحله نخست جشنواره ملی حرف آورد از برگزیدگان مراحل اول و دوم جشنواره استانی حرف آورد خراسان رضوی نیز قدردانی شد.
وی در تشریح علل برپایی جشنواره حرف آورد نیز گفت: در حال حاضر با تبلیغات انبوه، ساختار شکنانه و مغایر با هویت دینی و فرهنگی جامعه در فضای مجازی و از طرفی در برابر این هجمه و محاصره تبلیغاتی دشمن، شاهد عدم حضور جدی بانوان متدین و مذهبی در فضای مجازی هستیم.
مسوول جشنواره "حرف آورد" در خراسان رضوی اظهار کرد: اخیرا اداره کل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد نهضت پیشرفت بانوان را راه اندازی کرد که برگزاری جشنواره حرف آورد با هدف شناسایی قشر مستعد و به میدان آوردن بانوان صاحب سخن و پر کردن خلا بانوان متدین در فضای مجازی نخستین اقدام ستاد یاد شده در استانهای مختلف بود.
منوچهری تولیدات این جشنواره را کلیپ و پادکستهای سه دقیقه ای عنوان کرد و گفت: محور موضوعی این محصولات ترویج اندیشه اسلامی، حجاب و عفاف و پاسخ به شبهات دینی در فضای مجازی به خصوص اینستاگرام است.
وی ادامه داد: همچنین مجموعه محصولات تولیدی در این جشنواره ملی از مناظر مختلف مورد بررسی قرار گرفت که خراسان رضوی از بعد کیفی جایگاه نخست کشور را به خود اختصاص داد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: متاسفانه بیشتر زنان تحت تاثیر فضای عمومی جامعه قرار دارند و خود تحلیلی از فضای جامعه ندارند لذا بیش از سایرین به خصوص در زمینه فضای مجازی مورد هجمه دشمن هستند.
حجت الاسلام هادی صاحبقرانی افزود: متاسفانه بیشتر دختران حالت انفعال در جامعه دارند و چیزی که در جشنواره حرف آورد به دنبال آن بودیم خارج کردن دختران از حالت انفعال و بی تفاوتی بود.
وی ادامه داد: در این راستا افزایش کمی شمار شرکت کنندگان و تولید محصولات نسبت به بحث کیفی کلیپ های دریافتی بیشتر مورد توجه قرار داشت و در واقع توجه به بالا بردن بیش از حد کیفیت کلیپ ها باعث میشود مشارکت پویا کمتر شود و تعداد کمتری می توانند آثار خود را ارسال کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: هر چه تعداد افراد بیشتری درگیر "حرف آورد" و تولید محصول و محتوا برای مشارکت بیشتر در فضای مجازی جامعه شوند می تواند به دغدغه مند کردن بیشتر بانوان در جامعه منجر شود و در این راستا می توان در مدارس و بین نوجوانان این موج و دغدغه را ایجاد کرد.
صاحبقرانی افزود: به عنوان مثال یکی از مشکلات خانواده ها این است که زوجین پیرامون مشکلاتشان با یکدیگر صحبت نمیکنند تا حل و فصل شود اما با این برنامه حرف آورد میتوان این نکات و تکنیک ها را به بانوان آموزش داد.
جشنواره "حرف آورد" جشنواره ای است که در آن بانوان با استفاده از کلیپ و یا پادکست های چند دقیقه ای اقدام به تولید محصول و محتوا ویژه فضای مجازی در راستای ترویج مباحث مرتبط با اندیشه دینی و عفاف و حجاب می کنند.
تاکنون یک دوره ملی و ۲ دوره استانی در قالب این جشنواره برگزار شده است.
نظر شما