امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز پنجشنبه در آیین افتتاح بیمارستان پیشرفته دائمی تنفسی شهدای ارتش جمهوری اسلامی، افزود: ارتش به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و به برکت وجود ولایتفقیه که فرماندهی نیروهای مسلح را به عهده دارد، بهعنوان نهادی که مفتخر است متولد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، توانسته در عرصههای مختلف ولایت محوری و ولایت مدار بودن خودش را به منصه ظهور برساند.
وی اضافه کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران روزی در تامین امنیت در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی غائلههای ضدانقلاب را از بین برد، روز دیگر در دفاع مقدس عاشقانه وارد عرصه نبرد با کفار بعثی شد که سند ماندگار این حماسه بزرگ پرونده ۴۸ هزار شهید در سازمان ایثارگران ارتش و ۴۶ هزار شهید در سازمان ایثارگران نیروی زمینی است.
وی ادامه داد: نیروی زمینی ارتش مظلومانه و بیصدا از سال ۷۰ رسما درگیر مبارزه با منافقان، اشرار، ضدانقلاب در مرزهای طولانی کشور بوده و ولایت محور بودن در تولید امنیت برای تمامیت کشور را به منصه ظهور رساند.
امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه ماموریت ارتش حفظ تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری است، بیان کرد: ارتش در عرصههای غیرنظامی از جمله در زلزله سرپل ذهاب و سیل گلستان وارد عمل شد و همچنین مبارزه با داعش در عراق و سوریه را عهده دارد و شهدای مدافع حرم ارتش افتخاری برای این نیرو میباشد.
وی افزود: تامین امنیت مرزهای غرب و جنوب غرب کشور در مقابل داعشی که در عراق مستقر است، تحویل نیروی زمینی ارتش شده و همچنین نیروی ارتش در مقابل ناامنیهایی که در مرزهای شرق کشور به طول ۹۳۵ کیلومتر است، مستقر شده است.
وی تصریح کرد: با اتفاق بزرگی که در کشور افغانستان افتاد، تصور میشد مرزهای ایران دچار ناامنی شود، در حالی که نیروی زمینی با آیندهنگری و روشنبینی رهبر معظم انقلاب بنا به اوامر رهبری، ۲ ماه قبل از حضور مسلحانه طالبان در افغانستان مرزهای شرق کشور به نیروی زمینی تحویل و نیروی زمینی باصلابت در مرزها مستقر شدهاست.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: با وجود اینکه در مرزهای شرقی کشور اتفاق بزرگی افتاده، نظام حکومتی جدیدی سرکار آمده، ولی مرزهای شرقی امنترین مرزهای کشور ایران است و نیروی ارتش در مرزهای جنوب شرقی نیز مستقر میباشد.
وی در ادامه گفت: در مبارزه با ویروس کرونا از روز اول لبیک گوی رهبر معظم انقلاب بودیم و باروحیه جهادی و تبدیل تهدید به فرصت بهمحض شیوع ویروس، وضعیت آفندی گرفتیم، تمام تاسیسات کارخانهها تولید البسه را به تولید ماسک اختصاص دادیم و تمام ادوات شیمیایی میکروبی را به ادوات علیه ویروس کرونا تبدیل کردیم.
وی افزود: نیروهای مسلح ۵۶ بیمارستان تخصصی دارند که ۲۸ بیمارستان معادل ۵۰ درصد در اختیار نیروی زمینی ارتش است و ۱۲ هزار کادر پزشکی با ۶ گردان پشتیان در اختیار کادر درمان کشور قرار گرفت.
امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه هر استانداری هر خواستهای در زمینه ویروس کرونا داشت، همراهی کردهایم، اضافه کرد: ایجاد پست قرنطینه ۲ هزار تختخوابی در تهران، قرنطینههای بسیار بزرگ در ۱۲ شهر، بیمارستان صحرایی در همه استانها، در اختیار گذاشتن تمام پادگانهای ارتش در اختیار نظام سلامت کشور و ایجاد یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ پست برای کادر درمان در طرح واکسیناسیون از دیگر اقدامات نیروی زمینی ارتش بوده است.
وی با بیان اینکه به فناوری احداث بیمارستانهای پیشرفته و فوق پیشرفته تنفسی ویژه مبارزه با کرونا دست یافتهایم، ادامه داد: نیروی زمینی ارتش رکورددار این علم و فناوری است و میتوانیم ظرف یک هفته کاری یک بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی فوق پیشرفته مجهز دایمی تنفسی را در هر شرایط اقلیمی احداث نماییم.
به گفته وی، تاکنون در شهرهای خاش، زاهدان، اصفهان، گیلان، کرمانشاه، تهران و پیشرفتهتر از همه این شهرها، در شهر قم بیمارستان تنفسی احداث شده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه پایه اصلی این بیمارستانها اکسیژنرسانی است، افزود: این بیمارستانها مجهز به مخزن اکسیژن سانترال و اکسیژن ساز سانترال است و اکسیژن ساز سیار، انفرادی و پرتابل نیز در آنها به کار گذاشتهایم، ولی برای هر بحرانی پاسخگوست.
وی خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی تاکنون ۱۰ شهید مدافع سلامت تقدیم کشور کرده است.
بیمارستان پیشرفته دائمی تنفسی شهدای ارتش جمهوری اسلامی با ۷۰ تخت که در مدت هشت روز در محوطه بیمارستان شهید بهشتی قم احداث شده است، با حضور مقامات ارتش و مسوولان استان قم از جمله بهرام سرمست استاندار به بهرهبرداری رسید.
این بیمارستان با وسعت ۸۰۰ مترمربع، با سازه بسیار مستحکم فلزی و با عمق پی بتنی ۲ و نیم متر بنا شده و فندانسیون آن قابلیت احداث ساختمانی هشت طبقه را دارد؛ بیمارستان شهدای ارتش قم ۷۰ تختخوابی است که قابلیت افزایش تا ۱۰۰ تخت را دارد.
در پایان این آیین، بهرام سرمست استاندار و محمدرضا قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اهدای لوح و هدایایی از خدمات امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، سرهنگ خلبان ولی رحمانی فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش، امیر سرتیپ جلالی نسب معاون اطلاعات نیروی زمینی ارتش، حجتالاسلاموالمسلمین شعبانعلی صالحی نصب رییس عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش تقدیر نمودند.
وضعیت کرونایی قم که از ۲۷ خردادماه پس از ۴۰ روز از وضعیت نارنجی به زرد بهبود یافته بود بر اساس آخرین رنگبندی اعلام شده توسط نرمافزار ماسک، از تاریخ نهم تیرماه جاری بار دیگر جزو شهرهای نارنجی و از ۲۳ تیرماه مجددا در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفت.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما