به گزارش روز جمعه ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، جلیل حق گویان افزود: نخستین دوره تخصصی غواصی صنعتی به مدت ۴۰ روز برگزار شد و با ارائه مدارک تخصصی بین المللی غواصی صنعتی به شرکتکنندگان به پایان رسید.
وی ادامه داد: مدرسههای غواصی قشم در توسعه اشتغال با محوریت دریا فعال است که با استقبال غواصان حرفهای از سراسر کشور روبه رو میشود.
سرپرست مدیریت ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم از غواصی صنعتی به عنوان یک شغل حرفهای یاد کرد و افزود: فعالیتهای اکتشافی در اعماق دریا، نگهداری و تعمیر تجهیزات زیرآبی صنایعی همچون نفت، گاز و نیروگاهی و همچنین تعمیرات کشتیها بخشی از شاخههای کاری این رشته می باشد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما