به گزارش ایرنا ، مسعود یگانه روز دوشنبه در نشست با اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان کشوری خلخال اظهارکرد: هرم سنی جمعیت این شهرستان شکل سالمندی گرفته و با وجود قابل توجه بودن تعداد بازنشستگان تشکیلات اجرایی ، نظامی و انتظامی در این منطقه ، خلخال فاقد هرگونه مکان رفاهی ، تفریحی و سرگرمی برای گذران اوقات فراغت این قشر میباشد.
وی از بازنشستگان به عنوان سرمایههای معنوی منطقه یاد کرد و افزود: برای حفظ این سرمایهها و استفاده از تجربیات کاری آنها و نیز مراقبتهای بهداشتی و سلامت سنین سالمندی این افراد باید اقدامات موثری انجام شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ فرهنگی بازنشسته عضو کانون فرهنگی بازنشستگان فرهنگی و ۲ هزار نفر از کارمندان بازنشسته دولت عضو کانون بازنشستگان کشوری در کنار تعداد قابلتوجهی از بازنشستگان لشکری شامل بازنشستگان نیروهای نظامی و انتظامی این شهرستان هستند.
وی گفت: برغم تلاشهای صورت گرفته برای احداث و راهاندازی خانه امید بازنشستگان کشوری خلخال در سالهای گذشته هنوز این پروژه در خلخال اجرا نشده و بیش از چهار هزار و ۵۰۰ بازنشسته کشوری همچنان در انتظار ساخت مکانی مناسب برای رفاه حال و گذران اوقات فراغت و دوران سالمندی هستند.
یگانه افزود: خانه امید بازنشستگان کشوری در ۵۳ شهرستان کشور راهاندازی شده ولی مشکل تامین زمین برای احداث خانه امید بازنشستگان در شهر خلخال حل نشده است.
او اظهارکرد: زمین پیشنهادی شهرداری خلخال در محل پارک چمران برای احداث خانه امید به دلیل بالا بودن مساحت زمین در نظر گرفته شده از سوی کانون بازنشستگان کشوری خلخال در شورای استان مورد مخالفت قرار گرفته است.
سرپرست فرمانداری خلخال بیان کرد: بر اساس قوانین جدید مربوط به شهرداری خلخال میتواند ۲ درصد از بودجه جاری مصوب سالانه خود را به عنوان کمک بلاعوض برای توسعه فرهنگی شهر به امور سایر دستگاههای دولتی و یا نهادهای غیردولتی حقیقی اختصاص دهد.
یگانه افزود: در صورت عدم امکان استفاده از زمینهای شهرداری برای ساخت خانه امید بازنشستگان شهر خلخال که اعتبار ساخت آن از سوی صندوق بازنشستگان کشوری تامین شده است، تامین زمین از زمینها و مدارس تخریبی بالاستفاده شهر باید در اولویت باشد.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
نظر شما